- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
2x3Tb lenne a storage resz. Egyelore a masik ketto szabadon vagy az egyikre raknam a rendszert.
En angliaban lakom szoval nekem oda kene bejatszanom ezt.Koszi az infokat akkor gen7-et nem is nezek. 2008 futna rajta egy ssh szerverrel ( tavoli backup ) illetve halozati megosztasokkal.
Ezt 80K-ert el tudom hozni
HP ProLiant MicroServer Gen8 Ultra Micro Tower Server Celeron (G1610T) 2.3GHz
-
Snoop-y
veterán
60K-ert megerheti egy ilyen?
HP MicroServer ProLiant G7 N54L Dual Core 2.2GHz 4GB
-
Snoop-y
veterán
Lehet meg valahol kapni ujonnan a 7-es szeriat?
-
Snoop-y
veterán
válasz
worxland #5210 üzenetére
Szerver oprendszert tudok szerezni ingyen a cegtol amig nem uzleti celra hasznalom...
Win7-ert meg fizetnem kellene ( plane ha domainbe akarom leptetni mivel akkor kell a Pro )
Van itthon elfekvoben amugy egy regi szerverem de szerintem az sokat fogyasztana meg hangos is
( ML150g2 dual xeon etc)
-
Snoop-y
veterán
Ezt nem nagyon ertem. Egy normalis 4bay nas amin van AD support lemez nelkul is legalabb 80K
Microserverbe siman bele lehet passzitani egy SSD-t a cd helyere es marad 4 lemeznek hely. Vagy akar bootolhatok pendriverol is...Elsore lehet overkill ez igy kicsit de marad legalabb benne egy kis tartalek.
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
Vacillalok az alabbin. Venni NAS-t vagy "epiteni" egyet egy microserverbol:
Amit ki kene szolgalnia:
Domainbe leptetve backup tavoli szerverrol valamint backup az otthoni eszkozokrol plusz egy mediaplayert kell kiszolgalnia.
Egy alap micro server ( 2gb ram ) ha huzok ra egy win2008-at vagy esetleg egy linux NAS oprendszert megbirkozik ezzel a feladattal? Torrent nem megy rola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged