- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Sziasztok, most akarok nekiállni kicsit felújítani az eddig különösebb gond nélkül elpöfögő N40L-emet. Szeretnék egy SSD-t tenni bele rendszernek, hogy ne kelljen indokolatlanul felpörgetnie a lemezeket állandóan, viszont nem igazán találtam olyan beépítőkeretet, amit olcsón el tudok hozni a szomszéd boltból. Korábban már javasoltatok egy ilyet másoknak, ami olcsó is, de nem szívesen várok hónapokat, hogy megjöjjön Kínából. Tud esetleg valaki valami könnyen beszerezhető, költséghatékony alternatívát (nem szeretném rögzítés nélkül lógatni benne az SSD-t).
További kérdésem, hogy bár a 120-as venti cseréjét könnyen megoldom, de a kicsi, 40mm-es tápventi cseréjétől eddig féltem. Valakinek vannak esetleg tanácsai ezzel kapcsolatban? Milyen típus az ajánlott (aminek nincs sugárhajtómű hangja), mire figyeljek, ha megbontom a tápot, kell-e forrasztanom, vagy csatlakozós a venti, stb?
Az utolsó: eddig Win7-et használtam rajta, tökéletesen el is látja a feladatát (DLNA szerver, biztonsági mentések tárolása hálózati megosztott tárhelyként, stb), de nem tudom, hogy érdemes-e más oprendszert választanom. Azt olvastam a leírásaitokból, hogy a Win10hez BIOS frissítés kell.
Köszi!
v.tom
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Komplett Gamer gép RX 5500 XT 8GB / 16GB RAM + AOC 60HZ monitor ingyen!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Bioshock 2 Special Edition
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest