- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege
tag
Hali!
Én használom az újlenyomatolvasót, de soha nem éreztem, hogy csípne vagy bizsergetne. Használat közben sem ér hozzá a kezem, mivel süllyesztett, bár te lehet, hogy máshogy tartod a kezed gépelés közben.
Attól, hogy nincs fent a driver-e sem, nem hiszem ilyen jelenségeket kellene produkálnia, bár én nem értek hozzá, csak használom, de nincs vele semmi bajom. -
-
Hege
tag
Én az ATI Catalyst driverét használom. A ''Motherboard with ATI graphic'' félét. A Catalyst Control Center is fent van és abban vol olyan, hogy PowerPlay, meg VariBright. Ha engedéylezni akarod, akkor be kell pipálni, ha meg tiltani, akkor ki kell szedni a pipát (értelemszerűen)
Azt is be lehet állítani, hogy hány %-os aksi töltöttségnél kapcsoljon takarékos üzemmódba a grafika. -
pacorro
aktív tag
Illetve nem is SXGA-ás, hanem SXGA+-os (1400x1050) a nagyobbik felbontású NX 6125.
Szerintem általános használatra bőven elég az XGA is, de az SXGA+ kényelmes. Nagyon kényelmes, hamar megszokja az ember.
Fotót szerkeszteni pl. tök jó vele.
De persze, hogy megéri a sima is, pláne, hogy általában jóval olcsóbb.
Igazából az én fejemben meg sem fordult volna, hogy nagyobb felbontású kijelzővel ellátott notebookot veszek. Sőt eredetileg nem is HP-t akartam venni, csak egyszerűen annyira jó volt az ára ennek a gépnek, hogy nem lehetett kihagyni. És most örülök, hogy megvettem nagyobb felbontású kijelzővel. De ha sima XGA-val vettem volna, akkor meg éppen annak örülnék. Szóval, ha általános célra veszed, akkor nem érdemes ezen rágódni.
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
Hülyeség, amit a notebook.hu ír. mert tudtommal az SXGA kijelzőből nincs Glare, csak nagylátószögű (WVA), szerintem ők is erre gondolnak...
A leírás szerint mindkettőhöz van op. rendszer, de a gyári driver CD-nek érdemes utánakérdezni, mert van ahol kispórolják...
Igazából nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, talán más a forrásuk, régebben az usanotebook azért tudta olcsóbban adni a gépeket, mert angol stb... volt a billentyűzetük, de ez a leírás szerint magyar.
Az MM/Saturn etc, legjobb, ha Te felhívod, hogy épp mi van nekik, mert folyton változik.
Nem hinném, hogy lenne rajtuk pixelhiba, de ha mégis, az macerás, mert akkor fel kell hozni Pestre, és anyázni, így szerintem jobb, ha rögtön megspórolod ezt és személyesen veszed át.
A dokkolócsati a gép alján van, ezt bepattintva lehet dokkolni.Más néven portreplikátor (külön USB, VGA, DVI stb... portok)
-
Ákoska
csendes tag
Szia!
Én pénteken kaptam meg a gépet (py417ea), az Usanotebook-nál rendeltük. Én is vidéki vagyok, futárral kihozták 2 nappal rendelés után. (+1800 FT)
Op. rendszer van, bekapcsolod, egy-két beállítást kér a gép, csak az ajándék progikat kell telepíteni (winDVD Creator2, kapsz egy HP-s térképszoftvert meg egy 300 perces WIFI előfizetés is, utóbbi ketttő tök meglepetés volt, mert az oldalon nem írták, hogy jár).
Minden normálisan fel van telepítve, nem kell videókhoz sem semmi kodeket töltögetni, frankón be van állítva a gép.
Dokkolócsatlakozó: rádughatsz a gépre egy dokkolót, aztali gépként funkcionál (bill rákötés, stb,)
A gép akciós, de ki tudja meddig, ha teheted, rendeld meg minél előbb. Notebook.hu-n pl. 306 000 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv: Ákos
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest