- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege
tag
Sziasztok!
Nem tudom láttátok-e,de vannak az nx6125-höz hivatalos Vistás driverek a HP honlapján. Örülök, hogy a HP adott ki ilyet. Elvileg van egy Upgrade tool is, ami az xp frissíti Vistára.
Én az XP mellé akartam felrakni a Vista 64 bites Enerprise változatát, de nem akar menni. Telepítés látszólag sikeres, de utána a bootolás során winload.exe missing or corrupt üzenet fogad. Már mindenféle megoldást próbáltam amit a google-n talátam.
A HP honlapján találtam új Biost, de csak a vistás driverek között van fent. Lehet segítene, ha azt felraknán, de félek utána nem indul el az xp, ami nagyon rossz lenne, mert minden munkám azon van.
Találkoztatok már hasonlóval? Mi lehet a megoldás?
Üdv.:Hege -
Hege
tag
Sziasztok!
Kicsit haldoklik a topic, de azért gondoltam bedobok egy kérdést.
Használja valaki már Vistával a gépet? Én tervezem, hogy felrakom, de azért jó lenne 1-2 tapasztalatot olvasni előtte. Driverek, sebesség, stb ...
Végülis a 64-bites XP alá is volt mindenhez driver, csak az újlenyomatolvasóhoz nem, de lehet, hogy Vistához már lesz az is. Szóval kacérkodom a gondolattal, hogy felrakom az XP mellé, csak legyen egy kis időm végre.
Hege
tag
Hello!
Nekem állandóan megy a venti, mikor hálózatról használom a gépet. Ekkor sem pörög maxon, de olyan 40 fok körül tartja a procit. Táp nélkül, ha nem terhelem, akkor 50 fok körül megy és passzívban hűt. Ha terhelem, akkor 60 fok körül kapcsol be, viszont ekkor már nem kapcsol ki, csak a fordulatszámát változtatja.
Érdemes a HP oldalán lévő legfrisebb biost használni. Elég sokat játszanak ezzel venti-s dologgal, hogy hideg is legyen a gép meg aztán hangja se legyen.
Nekem eddig nagyon bejött65 foknál sose volt melegebb a gépem, de akkor hoszabb ideig volt izzatszva folyamatosan. Akkor már tette a dolgát venti is rendesen
Remélem segítettem. -
Hege
tag
Hali!
Nekem sikerült particionálni a gyári XP-t. Jelenleg 3 partíció van. Egy rendszer, egy mindenféle és még egy rendszer. A második rendszerpartíción először WinXP 64-volt próba képpen, aztán már jó ideje egy Win2003Server. Nem tudom, hogy mi okozhatta a hibát. Amúgy én is PartitionMagic 8.0-val csináltam anno.
Hát, sokat nem segítettemHa nem lett elcseszve a rendszer, akkor szerintem ess neki még 1x, hátha sikerül.
-
Hege
tag
Hali!
Én február óta heti 5x8 órában nyúzom a gépet és eddig nem kopott meg sehol és a billentyűzet sem fényesedik. Uncsitesóm ASUS-a jelentősen kevesebb használattól elkezdett kopni, nekem meg a napokban kérdezte meg egy új munkatárs, hogy új a gépem? Mondtan, hogy már fél éve nyúzom
Amúgy ma ment fel rá a 6.7-es catalyst. Nem mintha a 6.4-el bajom lett volna,de jobb ha legújabb van fent
Amúgy tudja valaki, hogy az nx6325-öt mennyiért árulják? Gyakorlatilag ugyanez a gép, csak Turion x2, DDR2 és ATI1150 chip. Nem mintha le akarnám cserélni a jó kis 6125-öt, csak kiváncsi lennék, hogy az új mennyivel drágább. -
Hege
tag
Hali!
Én használom az újlenyomatolvasót, de soha nem éreztem, hogy csípne vagy bizsergetne. Használat közben sem ér hozzá a kezem, mivel süllyesztett, bár te lehet, hogy máshogy tartod a kezed gépelés közben.
Attól, hogy nincs fent a driver-e sem, nem hiszem ilyen jelenségeket kellene produkálnia, bár én nem értek hozzá, csak használom, de nincs vele semmi bajom. -
Hege
tag
Van új BIOS a hp oldalán. A leírás alapján nem javítottak túl sok mindent, de én azért feltettem. Ha már van akkor legyen a gépen a legfrisebb
-
Hege
tag
válasz
gilfoyle #451 üzenetére
Szerintem nincs rajta semmi olyan amire föltétlen szükséged lenne. Minden drivert le lehet szedni a hp oldaláról, így legalább legfrisebbeket rakod fel. Persze egy kérdést megér, de én format után tolnám rá a WinXP-t. De persze én nem te vagyok, úgyhogy nem vállalom a felelősséget semmiért
-
Hege
tag
A másik hp laptop topicban kicsit felpiszkálták a tesztelős énem
Hát beírom ide is, hogy mit tapasztaltam.
nx6125 1.6 Turion, 1 Gb ram, Ati x200
Minden alapon (1600 MHz CPU, 320 Mhz RAM)
Everest Utimate 3.0 Memória írás,olvasás,másolás : 23xx MB/s
3dMark 2003 : 10xx pont
DDR 400-as ram (1600 MHz CPU, 400 MHz RAM)
Everest Utimate 3.0 Memória írás,olvasás,másolás : 29xx MB/s
3dMark 2003 : 12xx pont
Egy kis tuning (1700 MHz CPU, 425 MHz RAM)
Everest Utimate 3.0 Memória írás,olvasás,másolás : 31xx MB/s
3dMark 2003 : 13xx pont
Az x-ek helyére tetszőleges szám beilleszthető. Mérési pontatlanságFentebb egyelőre nem mentem, mert most nincs időm többre. Következő lépcső az 1800MHz CPU és 450 MHz RAM lesz. A CPU már volt 1800-on és szépen megy, de akkor a RAM csak 360-on ment és nem 450-en.
Amugy a gép mindig alapon megy, de jó tudni, hogy mennyi tartalék van még benne
Azért az látszik, hogy a 400-as ram a memóriának és a grafikának is nagyon jót tesz anélkül, hogy a procihoz kellene nyúlni. -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #396 üzenetére
Na, 1 memóriamodul kevesebbet fogyaszt, mint 2. Tehát a 2x512 Mb többet fogyaszt, mint az 1x1 GB. Viszont ha csak pl. 256 Mb-od van, akkor sokat fog tekerni a vinyó, tehát hamarabb le fog merülni a gép, mintha több memóriád lenne.
Szóval van amikor a több memória fogyaszt többet és van amikor a kevesebb.
Tegyél bele 1 db 1Gb-os modult. Ekkor marad még egy slot-od bővíteni, az egy modul kevesebbet fogyaszt majd mint ha kettő lenne benne és 1 Gb ram-mal többnyire tisztességesen elmegy a WinXP, azaz nem teker túl sokat a vinyó, mert nem nagyon kell neki swap-elni. -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #378 üzenetére
Válasz a másik Hp topicban
1-2 hét alatt nem lesz szerintem urásszerű növekedés. Semmi sem indokolná, de nem vagyok egy kereskedelmi szakember
A piaci trendek általában hosszútávon figyelhetők meg. -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #362 üzenetére
Ényém akkor akciós volt a laptop.hu-nál. Akkor 179+áfa volt és mivel a céggel elintéztem az áfát, nekem 179-be volt a gép, tehát nem Sulinetben vettem, de úgy is lehetett volna akkor. Vettem bele ramot kb. 11e + táska 5e + usb-s, rádiós, oprikai egér 5e. Cak-pak 200-ból kijött minden, azóta nem költöttem rá, csak használom boldogan
Remélem jó sokáig!!!
[Szerkesztve] -
Hege
tag
ezzel a progival
http://www.cpuid.com/clockgen.php
a PLL setupban az ICS 9514xx-ek közül kell a jót kiválasztani. Azthiszem a 16-os végű a jó. Most az asztali gépemen nyomom ezért nem tom biztosan. Az a lényeg, hogy 2 csúszka legyen és minden mutató a valós értéket mutassa.
Ezzel lehet tuningolni. Az a baj, hogy a beállítást nem lehet elmenteni, így újraindítás után újra be kell lőni, de ígérik a fejlesztők, hogy el lehessen menteni a beállításokat. -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #358 üzenetére
Az ilyen dolgokat nem veszik annyira szigorúan. Attól függ, hogy épp mi volt raktáon, azt raktak bele. Memóri, vinyo, ... ezek tucat alkatrészek, nem feltétlenül kerül minden típusba ugyanaz. Meg kell nézni a gépet amit veszel, hogy mi van benne. A hp oldalát inkább csak tájékoztatonak tekintem. Az üzletek jobban tudják (általában) hogy mi van a konkrét gépekben. Amugy az nx6125-ös típusnak is van vagy 20 fajtája legalább ...
-
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #356 üzenetére
60-as, de 5400-es, 8 Mb cache-el, Fujitsu azthiszem ...
Nem tudom, hogy sebességre mekkora a különbség, de irány bele 1 Gb ram, aztán nem fog tekerni a vinyó => nem melegszik, nem fogyaszt, nem lassul a gép
[Szerkesztve] -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #352 üzenetére
Amióta megvettem a gépem, nem nézegettem az üzleteket. Azt halottam, hogy a Turionos kifogyóban a sulinetben, de lehet valahol még van. Ebben nem tudok segíteni.
A Turionos, csak a 64 bit miatt jobb, mint a (Mobile) Sempron. 32 biten nincs igazán különbség a kettő között. Én az időtállóság miatt vettem 64-et, persze egyelőre még nem használom ki, de talán majd a Vistával eljöve a Kánaán -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #350 üzenetére
Nekem is 1.6-os van. Elég mindenre hidd el. Ha tápról használom a gépet, mindig megy a venti. Nekem így van beállítva. Hangja alig van, szinte nem is hallom, viszont hűvösen tarja az alkatészeket. Aksiról csak akkor megy a venti, ha kell, de akkor a GPU is kevésbé fűt, mert az is visszaveszi magát 100 MHz-re.
Ha csak office, meg a net megy vagy programozok, akkor 3,5-4 óra, az aksi.
Amugy én 2x512 ram-mal használom. És nem bírtam, ki hogy ne tuningoljam a procit1800-is szépen megy. Nem is melegebb, mivel fesz-t nem állítottam, csak órajelet. Feljebb nem mertem húzni. Ez is csak 1-2 napig volt, amíg tesztelgettem, aztán visszavettem, mert 1.6-on is bőven elég mindenre, amire egy integrált grafikás gép kell.
Játszani nem szoktam rajta. Az is csak próbaképp volt rajta. Amugy 1-2 óra játék alatt csak bemelegszik a kicsike, de egyáltalán nem vészes. -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #346 üzenetére
Mármint, mit akarsz megnézni?
Azt, hogy hogy néz ki a megyar billentyűzet, vagy hogy hol lehet olyat kapni?
Én a laptop.hu-nál vettem annó a gépet, de van a notebook.hu-nál, az ipon.hu-nál, az usanotebook.hu-nál ... Hidd el, fogsz találni. Amugy állítólag a hpworld-nél lehet venni bele magya bill.-t ha csak angol gépet tudsz olcsón szerezni. -
Hege
tag
Én az ATI Catalyst driverét használom. A ''Motherboard with ATI graphic'' félét. A Catalyst Control Center is fent van és abban vol olyan, hogy PowerPlay, meg VariBright. Ha engedéylezni akarod, akkor be kell pipálni, ha meg tiltani, akkor ki kell szedni a pipát (értelemszerűen)
Azt is be lehet állítani, hogy hány %-os aksi töltöttségnél kapcsoljon takarékos üzemmódba a grafika. -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #344 üzenetére
Nekem is az van, úgyhogy létezik
-
Hege
tag
Aha megy, de nem egy nagy show. Csak kipróbáltam, hogy mi is ez. Igazából csak kiírja, hogy mekkora az aksi töltöttsége és azzal mennyi ideig megy még el a gép, de ezt a Windows is tudja. Ezen kívül még kiírja, hogy mennyire van elhasználódva az aksi, de az NHC-ben is van egy Wear Level funkció, szóval ez se mond sokkal többet. Állítólag, mivel kifejezetten a HP gépekhez, aksikhoz készült, igen nagy biztonsággal elemzi a cellákat és pontos infókat ad az aksi állapotáról. Ha már nagyon el vannak használódva a cellák, akkor kiírja, hogy cserélni kell az aksit és akkor megmondja, hogy hol és mennyiért vehetsz bele újat stb ...
Szóval túl sokat nem fogom nézegetni.
[Szerkesztve] -
Hege
tag
Hál' Istennek, nincs szervíztapasztalom
Remélem nem is lesz, így nem tudom, hogy ezeket hogy kell intézni.Bár talán elsőzör ott kérdeznék rá, ahol vettem, hogy mit lehet ilyenkor csinálni.
Amugy a hp.com-on van egy progi, valami Battery Check. Mondjuk az az aksi állapotát nézi, nálad meg talán a töltő elektronika szarakodhat, de lehet érdemes lenne azzal megnézni. A help részében van leírás a Battery Calibration-ról, talán érdemes egy olyat is végignyomni, hátha utána észhez tér a gép.
Persze lehet, hogy nem használ sz@rt se, mert nem vagyok nagyon hardver szakember, dehát ''próba - szerencse'', ártani biztos nem árt, ha meg esetleg javít, akkor örülünk
Hege
tag
A sercegést nem tudom mire érted. Nekem nem serceg semmi. Ha a kijelző akkor halványul el, amikor kihúzod a táp-ot, akkor az azért van, mert engedélyeze van a VariBright, ami automatikusan csökkenti a kijelző fényerejét, ha akku-ra kapcsolsz, hogy kevesebbet fogyasszon, de a gombokkal lehet növelni a fényerőt ha kell és persze ki is lehet kapcsolni a VariBrigh-ot ha zavar. (Szerintem hasznos)
-
Hege
tag
Felteszed a gépet egy vastag könyvre vagy bútorlapból csináltatsz neki egy kis magasítót amit az asztalodra tehetsz vagy akár polcként a falra szerelhetsz, ha az asztalod a falnál van ...
+ Veszel egy billentyűzetet, akár 1000-2000 Ft-ért is kapni, de vehetsz igényesebb vezeték nélküli cuccot is, aztán meg van oldva a problémád.
Sőt, ha anyagilag nem gond, külső monitort is használhatsz aztán olyan géped lesz, mintha asztali géped lenne, azt az 1-2 kábelt bedugni meg nem nagy cucc ... -
Hege
tag
Sziasztok!
Én úgy gondolom, hogy mehet a gép akár 8-10 órát is, csak 1-2 dologra oda kell figyelni.
Szerintem ha folyamatosan megy a venti, akkor nem melegszik fel túlságosan a noti belseje. Az elöregedés gyorsabb, ha a gép nem normál körülmények között üzemel. pl túl magas a proci hőmérséklete ami befűti az egész gépet. Persze az is normál üzem, ha aksiról megy a gép és akkor nem pörög annyit a venti, de tartósan az mégiscsak jobban öregíti az alkatrészeket, mintha állandóan menne. Nekem most is úgy van beállítva a gép, hogy folyamatosan megy a venti, ha hálózatról használom.
Ami még érdekes lehet, az az LCD. Ehhez nem nagyon értek, de talán a notik LCD-je nem úgy lett kitalálva, hogy non-stop világítson hosszú távon.
Na és persze az is kérdés, hogy a billentyűzet mennyire bírja a napi 8 órás püfölést.
Szóval szerintem :
1. hálózatról, folyamatosan pörgő ventivel
2. külső monitorral, az LCD-t kikapcsolva
3. külső bill-el
használva, a gép bírni fogja az iramot.
Várom mások véleményét én is ebben a témában.
Üdv.:Hege
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hege
tag
Ugye nem a Radeon-hoz valót próbáltad, hanem a ''Motherboards with ATI Graphics'' link alatt elérhetőt, természetesen XP alá?
Ennek mennie kellene, bár a 6.5-öst még nem próbáltam de az eddigiek mind jók voltak.
A ''Notebooks with ATI Graphics'' pedig csak egyes notikkal működik. A HP is át szokta kicsit gyúrni a Catalysteket, de a HP féle Catalystek nem túl naprakészek. Persze tök jól működik a gép azokkal is, szóval nem feltétlenül kell felpakolni a legújabb drivereket.
Hege
tag
válasz
szilvaspet #207 üzenetére
Hello!
Mint írtam, nekem nx6125 van. Csak ajánlani tudom. Nálam is van, hogy napi 8-10 órát is megy. Mostmár kb 3 hónapos. Eddig egyetlen egyszer sem produkált semmi rendelleneset. Teszi a dolgát ahogy kell. Heti 3-4 alkalommal cipelem magammal Bp-en BKV-n. Persze vigyázok rá, de eddig úgy tűnik, hogy megérte a pénzétLe is kopogom. Tudom, 3 hónap után még nem lehet nagyon a strapabíróságról beszélni. Az majd kiderül másfél-két év múlva, de az eddigiek alapján azt tudom mondani, hogy nem fogsz benne csalódni, hangsúlyozom SZERINTEM!
-
Hege
tag
Ne ott van a gond. A Sempron is csak 25 W-os. Attól még, hogy Turionosat vesz, nem biztos, hogy jót tesz a notinak a 7/24.
Nekem Turionos van és úgy van beállítva, hogyha 220-ról megy akkor folyamatosan megy a venti. Így 28-30 C fok körüli proci. A PowerPlay a GPU-t is visszaveszi 300 MHz-ről 100-ra így az is kevésbé fűt. Szerintem így napokig elszaladgálna a gép minden különösebb gond nélkül, de akármilyen minőségi is egy noti szerintem nem 7/24-re van tervezve. Én biztos nem használnék így tartósan semilyen laptop-ot.
Szóval szerintem megfelelően beállítva kibírja, de túl sűrűn nem kínoznám ilyesmivel a laptopom. -
Hege
tag
Én a laptop.hu-nál vettem a gépet és már amikor megvettem akkor akartam bele 1 Gb-ot.Ők is 22-25 körül akarták cserélni a cuccot, úgy hogy persze ott marad a 2x256. Mondtam, hogy ne nézzenek már hülyének, az mondták, hogy válogatós a RAM-ra, meg ha a memóri fog galibát okozni, akkor benéztem a garit.
Hát, volt a gépben teszt erejéig nanya ram, most meg twinmos van benne, egyikkel se volt semmi baja. A 2x512 Twinmost vettem 23e-ért, a 2x256-ot meg sikerült elpasszolni 8-ért, így 15e-be volt a csere a laptop.hu 22ezres ajánlata helyett. Mondjuk, úgy vegyél ram-ot, hogy ott belepróbálod a gépbe, vagy visszaveszik ha nem jó.
Hege
tag
Azért vigyázz! A minősége az árkategóriának megfelelő, tehát nem egy magnéziumházas, karcálló, ultravékony csoda. Műanyag ház, de szerintem merevebb, mint az Asus-é és 1-2 centivel kisebb is. Az enyém kb. 2,7 kg. Táskában, töltővel, kábelekkel 3,5 kg (mondjuk zsír táskát vettem neki) 3,5 órát simán bír ha csak netezgetek, meg fejlesztek. Én is upgrade-eltem 2x512-re. Menj be egy boltba és tapizd meg a gépet mielőtt megveszed. Szerintem fontos a személyes kontaktus. A belsőben remélhetőleg nem fogsz csalódni, de azért 2 hónap után nem mondhatom 100%-os biztonsággal, hogy mekkora király ez a gép. Viszont remélem, hogy 1 év múlva se fogok majd rosszat mondani rá.
Amugy olvasd vissza ezt a topicot, meg a másik HP-sat is. Írtam már az eddigi tapasztalatimról, benchmark eredményekről, memória cseréről stb... Nem akarom magam ismételni, meg a fórumot feleslegesen szaporítani.
Hege
tag
Nekem az 1.6-os Turionos változat van, abban 2x256 volt, de nem merné mérget venni, hogy a tiedben is az lesz. Ez szerintem igazából lutri, attól függően, hogy épp miből volt nekik több.
Szerintem teljesen rendben van a gép. Ez a széria jól sikerült (mondják a hozzáértők). Én pl. néztem ASUS-t is (unokatesomnak az van) és hát vannak vele gondok, csak bele kell olvasni a fórumba ... Sokan csalódtak, pedig én is azt gondoltam, hogy az ASUS az ASUS. Na mind1, ez csak egy példa volt.
Az én gépem lassan 2 hónapos lesz. Napi rendszerességgel használom, szinte minden nap hurcolom BKV-n, 2 OS is van rajta (gyári WinXP Home, meg egy Win Server 2003) ... Eddig semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam (le is kopogom)
Hege
tag
Az elősben csak cd író van, dvd-t csak olvas. Asztali P4 felzabálja az aksit, nagy, nehéz a gép, a radeon 9000 régi ... Ez semmiképp sem ajánlom.
Vagy Sempron vagy Turion. A Sempron a nagyobb orajel miatt egyes alkalmazásokban gyorsabb lehet, a Turion a 64 bit miatt időtállóbb és 64-es XP-vel vagy majd a Vista-val gyorsabb lesz a Sempronnál. A Turion kifejezetten mobil procinak lett kifejlesztve így talán az energiagazdálkodása is fejlettebb.
Én a turionos-ra szavazok, de talán elfogult vagyok egy kicsit, mert nekem is ez vancsak az enyémben nincs Bluetooth.
Hege
tag
Hi!
Már a másik HP-s fórumban leírtam a véleményem a gépről de ide is bemásolom, csak 1-2 dolgot fűznék hozzá. Ha 64-bites XP-t akarsz akkor ebben a fórumban egy korábbi hozzászólásomban találsz linket minden szükséges driverhez.
Nekem még a gyári xp van rajta. A 64 bites csak teszt erejéig volt. Majd ha jön a vista akkor váltok addig marad a sima windows. Ja és az XP mellett egy másik partíción Win 2003 Server is fenn van a munka miatt.
Aksira a 3-3,5 az inkább reális. 4 óra úgy érhető el ha tényleg csak szövegszerkesztő vagy böngésző megy és olvasgatsz vagy gépelsz valamit. Ha ezt wlanon nyomod és mondjuk megy a winamp vagy a cd meghajtót is intenzíven használod, akkor már inkább a 3,5 lesz a jellemző.
Nos ...
Nekem is nx6125 van. Nem tudom, hogy az áltatald írt típus pontosan melyik, de az enyémben 1,6-os Turion van.
A kidolgozásával és a minőségével teljesen elégedett vagyok, igaz még csak bő 1 hónapja nyúzom. Elég sokat hurcolom, de persze vigyázok rá.
Az enyémben 2x256 Mb ram volt a DDR 333-as fajtából, na azt kicseréltem 2x512 DDR 400-ra. Mivel a GPU is a rendszermemóriát használja, jól jön a sebességtöbblet. Ráadásul a proci sebességét osztva kapjuk a memória sebességét, így a 333-as ramok is csak 320-on mennek. Szóval a DDR 400 ramokkal a grafika is gyorsul.
Nekem így 3dMark2001-ben olyan 4100-4200 körül nyom ha jól emlékszem, 3dMark03-ban meg 1200-1300 körül. Amúgy szoftverfejlesztésre használom a gépet és nem játékra. Nincs is rajta semilyen játék, úgyhogy nem tudom, hogy mi hogy fut rajta. A 3dMark-okat csak azért futtattam, hogy tudjak számszerű adatokat mondani. Ha érdekel : PcMark04-ben CPU score : 3000, MEM score : 3000.
Alapjáraton semmi hangja, csak ha tartósan nyúzom a procit, de akkor sem vészes. Se fagyás, se vészes melegedés ... Nem tapasztaltam semmi problémát a géppel. WLAN, modem, LAN, kártyaolasó ... minden működik rendesen. Az enyémben LG író van. +/-/DL visz mindent (DL-t még nem póbáltam)
Ha csak netezek vagy fejlesztek 3,5-4 órát bír. A 4 óra az nagyon a max, de többnyire azonban táprólról megy a gép.
Jobb lenne, ha nagyobb felbontású lenne a kijelzője, de ebben az árkategóriában ez van. Végülis nem tudok rá rosszat mondani. Hogy mennyire lesz tartós ... Azt 1 hónap használat után nehéz lenne megmondani.
Szerintem nem jársz vele rosszul.
Hege
tag
http://x64.musumeci.com.ar/
A fenti linken megtalálsz minden szükséges x64-es drivert. Mondjuk én a videohoz az ati-tol szedtem a legujabb Catalyst-et, de a többi innen van. Az újlenyomatolvasón kívül mindenhez van driver és működik is, de az meg nem zavar, hogy nem megy.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest