- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Basszus, hogy ez nem jutott eszembe... Eredeti konfigban update-eltem a Radeon sw-t, de mindenféle csak rosszabb lett tőle, ezért amikor az SSD-t kicseréltem, teljes gyári visszaállítást csináltam és nem tettem fel külön a Radeon sw-t, azt hittem nincs is, csak az alap driver, amit a windows maga telepít. De mégis ott volt a Radeon sw, és a Settings - Display - Vari-Bright csinálta ezt a szarságot.
A másik, amiért eddig nem terelődött erre a gyanú, hogy egy kollégámnak szintén ez a gondja a Probookjával, amiben intel/nvidia van, ezért gyanakodtunk valami rejtett BIOS energiatakarékossági beállításra.
Na mindegy, megoldódott, köszi! -
.mf
veterán
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy Probook 635 Aero G7-est, ami amúgy nagyon jó kis gép, de van egy számomra nagyon nagy hibája. Hálózaton nincs vele gond, de akksin van benne valahol egy rejtett energiatakarékossági beállítás, ami teljesen leveszi a kontrasztot, talán a bitmélységbe is belenyúl. Ez nekem azért nagy baj, mert fotózok, és így akkuról nem tudok vele fotókat kidolgozni, szerkeszteni, ha a kép helyett egy összefolyó masszát látok. Viszont se BIOSban, se Windowsban nem találtam sehol erre beállítást, amivel ezt ki lehetne kapcsolni. Van esetleg valami rejtett BIOS menü? Vagy ez kikapcsolhatatlan HP-s betegség?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest