- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
heby86
újonc
válasz
SeniorTilla #33575 üzenetére
Hardveresen letiltottam, de sajnos így is megcímezi. Virtuális gépről már hallottam, tudsz segíteni benne, hogy pontosan mit kell ahhoz letölteni és hogyan kell használni?
-
heby86
újonc
Egy másik partíción win8-at használok és ott látja mind a 8 giga ramot, tehát a ramnak nincs baja. Esetleg más xp-t próbáljak ki? Amúgy köszi a hozzászólást.
Heby -
heby86
újonc
Sziasztok!
Egy nagy problémával állok szemben.
HP Pavilion G6 2007-sh laptopom van, 2GB AMD Radeon 7670M videókártya van benne.
Tudom, hogy ezt 64 bithez tervezték, valamint Win7 vagy újabb oprendszerhez, a HP supporton is csak ennyit tudtak mondani, hogy használjak újabb rendszert. A gondom a következő: Muszáj Win XP 32 bitet használnom a munkám miatt, programozok és rengeteg program ezzel a rendszerrel kompatibilis csak, így adott hogy ezt használnom kell, itthon win8-at használok, de most a munkahelyi körülményről van szó. Tehát az xp 4 GB memóriánál nem ismer fel többet, ami névleges és valójában kb 3 GB, amit ténylegesn RAM-nak nézne, viszont itt a videókártyám, ami 2 GB, így máris csak 932 MB a teljes memóriám, ami néhány program megnyitásával már meg is telik, ebben a laptopban sajnos nem lehet kikapcsolni a BIOS-ban a nem integrált videókártyát, a supporton sem tudtak segíteni. Az AMD Catalystben sem találok sajnos olyan opciót, hogy kikapcsolás vagy legalább a memória állítása, nekem az is jó lenne, ha le tudnám venni 500 MB-ra mondjuk. Sajnos így a virtuális memóriát kellett növelnem, amivel ugye meg a vinyót nyírom...Please, segítsen aki tud valami megoldást erre, mert nagyon fontos lenne, futottam már jó pár kört, most rátaláltam erre az oldalra, és gondoltam hátha valaki tud valami ötletet.
Köszönöm előre is.
Üdv.
heby86
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest