- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbertoEco
tag
válasz
janos666 #48808 üzenetére
A gépre pont a 1809 verzió lett feltéve. Csak most mondogatják nekem (jogosan) hogy gyári állapotában működött és most nem megy és hogy.... Kerestem egy csomó helyen pl: az Energiaséma beállításoknál is (ugye ott akkumulátor üzemmód és tápról működve be lehet(ne) állítani hogy milyen fényerővel üzemeljen, de most nincs ott semmi erre utaló állítási lehetőség). Az Fn kombóval meg nem reagál. Hangot le tudom venni, bilzet háttér világítását ki/be tudom kapcsolni csak az a fránya fényerőszabályzó nem akar működni.
Ha esetleg eszedbejut valami vagy bárki másnak szívesen fogadok minden ötletet. -
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Adott egy HP pavilion x360 convertible 15". Vadi újonnan vették tökéletesen működött minden funkciója. Újratelepítettem (eredeti win10) és minden működik rajta kivéve a kijelző fényerő szabályzás.
Nincs hiányzó driver, de sehol nincs fényerő szabályszó (se csúszka, se gomb).Gondolom más is találkozott már hasonló problémával. Remélem tudtok tippeket adni.
Előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged