- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
Helló!
Volt már valakinek szervizben gépe a laptophardwernél? Megbízhatóak?
-
november
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion dv6 3060eh típusú gépem. Elvittem szervizbe ahol kiderült hogy a videokártya haldoklik. A boot képernyőn középen megjelenik egy vörös vonal függőlegesen illetve körülötte minden vöröses árnyalatot kap. De amikor betölti a windows-t akkor semmi gond (még). A megoldás az lenne ha újraforrasztanák a kártyát. Mivel macerás ezért a szerviz nem vállalta be. Kérdem hogy Budapesten kihez vagy kikhez lehetne fordulni akik megtudnák ezt legalább egy éves garanciavállalással csinálni?
-
november
tag
köszi, hogy azért probáltál segíteni.
A driverrel kapcsolatban meg azt nem értem hogy először amikor felraktam (mármint nem most hanem amikor megvettem a gépet) akkor mindent felrakott magának. most meg nem rakta fel.
Ja és ez egy éves széria kb. mert ez az ,,új" pavilion széria. ilyen szempontból meg a hp terméktámogatása egy vicc.
A tippedet meg majd megnézem.
-
november
tag
Sziasztok!
Egy HP Pavilion DV6-3070eh laptopom van (2010 szeptemberi széria) . S rajta gyári windows7 Home premium 64 bit. Lenne néhány kérdésem:
1. Az egyik az hogy a minap újratelepítettem a gépet és a windows 7 telepítőjében formáztam le a gépet. S nem volt se gyors vagy lassu formázás mint xp-ben. Hanem fogtam kiválasztottam az adott particiót s az pillanatok alatt, tényleg max 5-10 másodperc alatt leformázta az egyik 70 a másik meg olyan 300 gigás particiót. Az lenne a kérdésem hogy ez normális? Mert utána megnéztem windowsban s tényleg csontra leszedett mindent.2. A másik az lenne szintén miután feletlepítettem a gépet s újraínditgattam (driverek, programok) miatt, láthatóan lassan tölti be. olyan 20 másodperc is eltelik mire teljesen betölti. S ezt nem értem, pedig zsír új rendszer és nem pakoltam fel egyből 100 programot hanem csak a legszükségesebbeket. Ez valyon mitől lehet?
3. Szerintetek mik azok a funkciók amiket windows 7 home premium-ban ki lehet kapcsolni a szolgáltatások fülön hogy gyorsabb legyen a rendszer?
4. Megnéztem az eszközkezelőt hogy mindent cuccot felismert-e. S az AMD PCI Express (3GIO) Filter Driver ismeretlennek látja. Pedig a legfrísebb ati driver van fenn. Én becsülettel utána kerestem, de nem találtam ezt a drivert normálisan neten. Mindenhol van fenn valami, de pont nem az ami kellene. Kérésem annyi lenne hogy valaki tudna linket adni a driverhez vagy az ő driverét feltölteni valahová? Mert azt megköszönném
-
november
tag
válasz
lasvegas #15693 üzenetére
Ezt jó tudni h vannak sorstársaim. Mondjuk nem jó h másnál is jelentkeznek, de legalább más is tapasztalta őket. Amúgy meg erre a hangerőszabályzós dologra visszatérve a HP simán adhatna ki valami szoftveres frissítést. Nem hiszem el h nem lehet javítani. Csak lusták!
Véletlenül nem tudod lasvegas h hogyan kell előretelepített Windows 7-et újrarakni? A Biosban kell keresni egyáltalán?
Ma szeretném végre megcsinálni és ezért örülnék ha valaki tudna segíteni.
-
november
tag
Helló!
Lassan negyed éve tulajdonosa vagyok egy HP Pavilion DV6 3070eh laptopnak.
Nem panaszkodhtaok rá, teszi dolgot rendesen. Játékok is szépen mennek rajta. de idöközben észrevettem néhány bosszantó dolgot.
Íme a lista:
1. Sokszor elöfordul (bekapcsolt állapotban) h amikor felhajtom a gép fedelét akkor nem jelenik meg a kép. És csinálhatok bármit, juszt se jön be. egyedül az segít h ha kinyomom a gépet és akkor elindítom. Ez munka közben nagyon bosszantó tud lenni.
2. Amikor betölti a képet a windows néha hullámzik. vagy picit csikos de csak 1-2 másodpercre. pedig a kártyának a drivere mindig frissítve van.
3. Ami a legfrusztrálóbb az a hangerőszabályzó. Ugyanis, amikor játszok és akarom állítani a hangot folyton kilép a windowsba. Minek? pedig csak a hangot állítom vele. eddig egyetlen egyszer fordult elő h amikor állítottam a hangot a rohadt csík nem jött elő s nem lépet ki a windowsba.Aki tapasztalta ezeket a hibákat az kérem írja meg hogyan orvosolta.
Viszont igazából azért írtam, mert újra szeretném rakni a windows 7-et. de nem tudom hogyan kell. Aki tudja hogyan kell egy elöretelepített 64 bites windows premium 7-et újrarakni az árulja majd el
Mert lemez ugye ninncs hozzá. Csak egy recovery meg egy HP TOOLS meghajtó van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest