- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- MIUI / HyperOS topik
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
adott egy HP pavilion dv6500-as laptop. Minden rendesen működik benne, kivéve a hangkártyát.
Nem értem mi baja lehet, de a win7-ben egy kis x van a hangnál és ha rákattintok akkor bejön a hibakereső....
és valami hibát észlel a hardvernél. Valaki nem tud erre megoldást? esetleg nem járt így valaki ? köszönöm -
smallmer
őstag
srácok hp driveguard nincsen még windows 10-re?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
vannak problémák nekem a Windows 10 driverekkel. tegnap előtt még fent voltak a wifi kapcsoló és némító gomb driver a hp honlapon, de most semmi ilyen. Lehet tudni róla, hogy miért?
hp probook 450 g1.
köszi előre is
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
srácok mi lett a hp oldalával, hogy semmi illesztőprogram nincsen fent szinte? probook 450 g1-em van.
sajna nem emlékszem a program nevére ami automatán letölti a drivereket. Meg tudnátok mondani a nevét?
köszönöm -
smallmer
őstag
sziasztok,
ezek közül valamelyik hasznos? 450 g1
ha nem látszik control plusz görgővel közelítsetek minősége jó[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
van valaki itt köztetek aki probook 450 G1-et használ?[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy érdemes egy probook 450 alá külső hűtőt vásárolni vagy teljesen felesleges? gondoltam, hogy ha asztalon használom akkor dobok alá egy hűtőt. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
ma egy Hp ProBook 450 G1 tulajdonosa lettemlenne hozzátok egy olyan kérésem, hogy dvd-ről windows 8.1-et hogyan tudom uefi módban telepíteni? mit kell hozzá átállítani a biosban?
előre is köszönöm a válaszaitokat
Szép napot nektek
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. van egy acer aspire one 756 os laptopom, de a töltőjét otthon felejtettem. Most a héten nagyon kellene nekem a gép, de csak legközelebb pénteken tudok érte menni.
olyan kérdésem lenne, hogy egy asus u31g töltő jó lenne e hozzá? előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar