Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
adott egy HP pavilion dv6500-as laptop. Minden rendesen működik benne, kivéve a hangkártyát.
Nem értem mi baja lehet, de a win7-ben egy kis x van a hangnál és ha rákattintok akkor bejön a hibakereső....
és valami hibát észlel a hardvernél. Valaki nem tud erre megoldást? esetleg nem járt így valaki ? köszönöm -
smallmer
őstag
srácok hp driveguard nincsen még windows 10-re?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
vannak problémák nekem a Windows 10 driverekkel. tegnap előtt még fent voltak a wifi kapcsoló és némító gomb driver a hp honlapon, de most semmi ilyen. Lehet tudni róla, hogy miért?
hp probook 450 g1.
köszi előre is
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
srácok mi lett a hp oldalával, hogy semmi illesztőprogram nincsen fent szinte? probook 450 g1-em van.
sajna nem emlékszem a program nevére ami automatán letölti a drivereket. Meg tudnátok mondani a nevét?
köszönöm -
smallmer
őstag
sziasztok,
ezek közül valamelyik hasznos? 450 g1
ha nem látszik control plusz görgővel közelítsetekminősége jó
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
van valaki itt köztetek aki probook 450 G1-et használ? -
smallmer
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy érdemes egy probook 450 alá külső hűtőt vásárolni vagy teljesen felesleges? gondoltam, hogy ha asztalon használom akkor dobok alá egy hűtőt. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
ma egy Hp ProBook 450 G1 tulajdonosa lettemlenne hozzátok egy olyan kérésem, hogy dvd-ről windows 8.1-et hogyan tudom uefi módban telepíteni? mit kell hozzá átállítani a biosban?
előre is köszönöm a válaszaitokat
Szép napot nektek
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. van egy acer aspire one 756 os laptopom, de a töltőjét otthon felejtettem. Most a héten nagyon kellene nekem a gép, de csak legközelebb pénteken tudok érte menni.
olyan kérdésem lenne, hogy egy asus u31g töltő jó lenne e hozzá? előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Dell XPS 9570 15''-es ultrabook
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- DELL LATITUDE E5490 VILLÁMAKCIÓ! 39.990Ft
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest