- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabors
tag
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
aTom_DJ #5665 üzenetére
Nem fogod megbánni, én kb 1 hónapja vettem szinte ugyanilyen gépet, csak az T7500 és 120as winyóval 220ért. Illetve pakoltam bele plusz 1 giga ramot és a billentyűzetet felmatricáztam magyarra, így összesen 228ba jöttem ki vele.
Videokariról meg csak annyit h erősebb, mint az asztalimban lévő 8600gt -
csabors
tag
válasz
aTom_DJ #5647 üzenetére
Igérem az utolsó...!
Ha már 240.000.- ft költesz notira, és nem nagyon hordozod, miért nem nézel szét a 8510p környékén?
Vagy ez? [link] A gari 13 hónapon belül bővíthető. Itt már azért adnak extrákat (webcam, LightScribe dvd író, 250 GB hdd, 2 GB ram, na meg a processzor...)
Üdv -
csabors
tag
válasz
aTom_DJ #5654 üzenetére
Szia!
A boltban rendelhetsz hozzá, kb 10.000.- ezer forint. Ott helyben ki is cserélik, de Te magad is megcsinálhatod ha nem vagy vizisikló.
A gép alján három csavar (piktogram mutatja a csavar helyét,), a billentyűzetnél esc és az f1, az f4 és az f5 stb. bill. között négy rögzítő "pöcök" tartja ( ezeket kis csavarhúzóval ütközésig lefele kell tolni), majd a szalagkábeleket kiveszed -a "pöcökegér" miatt kettő van -, a kábeleket hosszanti irányban rögzítőékek szorítják a foglalatba, melyeket szintén kis csavarhúzóval tudsz oldani. Berakod az új billentyűzetet, fordított sorrenben mindent megcsinálsz, és már kész is vagy!Üdv:
-
Ginew
aktív tag
válasz
aTom_DJ #5649 üzenetére
sztem is renewba gondolkodj, igaz mindnek van vmi apró gondja, de ezek olyanok hogy teljesen elnézhető, ill az 1 év gari is elég arra, hogy kijöjjön rajta vmi gányság, ha van..
apropo az normális hogy az akksim kotyog?beptaentolodik mind2 végen, de mégis a nemacsatlakozófelöli végénél igyis mozog, 2mm-t simán
-
adm
őstag
válasz
aTom_DJ #5644 üzenetére
nehéz kérdés
6910p - 14,1"
+ már a tp T és a dell latitude szériákkal is felveszi a versenyt, kicsi, könnyű, dokkolható, moduláris üzleti modell
+ egyre olcsóbb lesz hozzá minden (akksi, dokkoló, multibay)
+ újként is jó ára van már
- eggyel régebbi generációs alkatrészek, vga még nem tehermentesíti a procit HD-film lejátszásakor.6730b - 15,4"
+ legújabb alkatrészek, még alacsonyabb fogyasztással
+ vga már tehermentesíti a procit HD-film lejátszásakor
× belépő szintű üzleti modell valahol a tp R és dell vostro széria körül
- talán még magasabb az ára, mint a valódi értéke.
- érdemes hozzá garanciabővítést venni6530b - 14,1"
lényegében megegyezik a 6730b-velakkor választanám a 6910p-t ha sokat hordoznám, legalább 2 évre venném vagy nem zavarnának az eggyel régebbi alkatrészek. és ha ebből a kb 280k-ból még dokkolót vagy plusz akksikat/multibay eszközt kéne vennem.
6530b/6730b-t meg akkor, ha fontos a centrino 2 vagy belefér az újdonságért fizetett pluszpénz és nem kellene mást vennem hozzá.
és akkor ottvan a 6930p...
mod: valószínűleg a 6910p-t választanám, a nagyobb dokkolóval és helyszíni garanciával
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest