- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
athomi #44274 üzenetére
Fentebb leírtam már egyszer:
Eldöntheted jó-e neked... Én netezni is csak i3-tól felfelé, pont amiatt, mert elég megnézni mennyit zabál le egy böngésző pl ... Mennyire tudja egy Flash megterhelni a procit pl..
Ez a Celeron N3050 mindenre jó, csak laptopba nem való... Tévedés sajnos.
- Lassú lesz
- Lassan tölt be
- Akadozni fog a böngészés, de még akár a filmnézés is.
- Ez a gyenge proci képtelen kiszolgálni akár a rendszert, és akár egy böngészőt egy időben.
- KB a 10 évvel ezelőtti Celeron M szintjét ha tudja, vagy még a régebbi N270-es Atom procikét.. Nos ezekből is akad nálam bőven, használhatatlanok...Na ezekben
Szülőknek : én megtanultam, hogy lassú gépet adsz egy szülőnek, utána Te fogod enni a kefét, mert szar... Minimum SSD-s gépet.
-
-
válasz
athomi #44271 üzenetére
Sehol nem írtad, hogy 40k lesz
Eldöntheted jó-e neked... Én netezni is csak i3-tól felfelé, pont amiatt, mert elég megnézni mennyit zabál le egy böngésző pl ... Mennyire tudja egy Flash megterhelni a procit pl..
Ez a Celeron N3050 mindenre jó, csak laptopba nem való... Tévedés sajnos.
De majd eldöntöd. Én nem ruháznék be olyan valamibe, ami eladhatatlan, de már az én személyes gondolatom.
40-ért én használtan vennék egy Probook 6460B-t, B840-es Celeronnal, mert az még rendes proci volt.
És azt a laptopot legalább lehet bővíteni, akár SSD-vel, akár procicserével is. / i5-öst pl. kis pénzből.
G4-esbe tehetsz SSD-t ,de szét kell bontani szinte a fél gépet
-
ló úr
őstag
válasz
athomi #44268 üzenetére
Ki mondta neked ezt a nagy f@szságot? Biztos valami "szakember".Celeronok tényleg lassúak de netezni, filmezni elegendő amennyiben nincs pénz többre. FullHD videók alatt meg már egy 5 évvel ezelőtti gép sem feküdt meg
Ezzel együtt egy i3 dukál manapság egy gépbe, de ha nincs másra pénz akkor ez is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest