- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rnini91
újonc
Mivaaaaaan??
Pont most néztem ki magamnak egy HP-t,de ezzel le is mondok róla...Mi azhogy nem vállalják fel a javitást meg így állnak hozzá?? Hiszen megsérült a gép is az aksi miatt,ez nevetséges,de a magyar szerviznek is kéne ezzel foglalkoznia mert pl az Acer is foglalkozik ezeknek mostanáig Brunoba kellett kiuldeni a gépet ha elromlott,,,most nyilt csak egy Pesti szervizuk....Kutyakötelessége a HPnek itthon ezt megjavitani,mert világmárka ne viccelj már,ahol árulják és abban az országban jelen vannak ott kötelesek ellátni a vásárlót!
Szóval bátran menj be a HP hazai szervizébe ami hivatalos,és reklamálj! Sok sikert!
Nekem ezzel örökre elvették a kedvemet h HP gamert vegyek meg egyáltalán ez nevetséges hozzáállás -
hallador
addikt
Én a helyedben első lépésként a magyar HP-t hívnám fel, hogy mondjanak neked valamit erről a helyzetről, ha a magyar HP nem foglalkozik veled, akkor a német HP-t hívnám fel. Akik megmondják, hogyan járj el. Arra azért készülj fel, hogy teljesen jogosan megkérnek, hogy fáradj be egy német szervizbe, és hagyd ott a géped 2 - 3 napra, vagy több időre, ha a magyar HP nem foglalkozik veled.
Akkumulátort nem cserélhetsz benne garancia vesztés nélkül, és ha nincs semmilyen nyílás alul, akkor semmit, a HP a [link] Customer Self-Repair parts részeknél a memóriát, és a hdd-t valamint az ssd-t említi minden más authorized service provider parts.
-
hallador
addikt
A helyedben én felhívnék egy kettő szerviz partnert:
[Nach einem HP-Fachhändler suchen - Deutschland]
Hátha segítenek.Hivatalosan 1 év a Battery Warranty, amit a a gyártó ki tud extendálni ha kell.
-
Semmit nem tehetsz, max. fordulhatsz a német hatóságokhoz, mivel onnan vetted. Ezért jobb itthonról vásárolni, pl.
Amúgy az akkura valóban csak 1 év gari van. DE: ha a gép is megsérült miatta, az más tészta, akkor foglalkoznia kell vele a szerviznek, mert szavatossági hiba, és nem csak az akksi lett rossz. De hogy ezt kint Németben hogy tudod elintézni, arról halvány fogalmam sincs.
-
Peter Kiss
őstag
Annak a neve ellenére semmi köze semmihez.
Alap HP hozzáállás még mindig:
- kivehető akkumulátor, ami nem igényel bontást: 1 év
- ami bontással jár: megegyezik a gép garijával---
De mire leírnám, meg is lett. Közben kerestem volna infot garival kapcsolatban, de az csak neked lesz. Valami papírodon rajta kell lennie, mennyi az annyi, ha HP brand papíron az van, 2 év, akkor az a HP dolga, ha nem ahhoz írták, akkor az eladóval kell egyezkedni, tippre ennyi a megoldás.
-
A driver támogatottságot ne tőlünk kérdezd, szerintem még a HP-nál sem tudja senki előre mennyi lesz. Nem is lényeges. Egy laptopot nem 10 évre gyártanak, ennyire nem kell előre szaladni az időben
BIOS frissítés legyen rajta, ezen kívül nem tudok típushibáról. A régebbi biossal hűtési probléma lehetett, de nekem még egyik ügyfél sem jelezte vissza, hogy gondja lenne, aki oment vett.
Játssz rajta egy éjszakát, attól jobb teszt nincs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest