- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
Miki85 #10678 üzenetére
A "HP Renew" besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint általában a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített verziójával és annak eredeti licenszével. Ezek a termékek általában vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve előfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek.
Gyakorlatilag: karcolas mentes.sokszor még minden folia is rajta van. Ami negativum hogy tuti hogy a billenytuzet más lokalizacioju, kiosztasu francia, spanyol német szlovak néha angol.
Nekem is volt renew gepem es tokeletesen elegedett voltam vele mint sokan masok.
Hp-nak a "s" megjelolesu modelljei a standardek ezek többnyire az alap modellek olcso kategoria olcso kialakitas.. vannak a "b" jelzesuek ezek a "business" modellek melyek már strapább kialakitasuak ezt követi a "p" -professional melyben már erositett váz és hasnolok vannak de ez dragabb kategoria meg renewban is 160e töl.... a "w" workstation-t jelent ua. mint a "p" csak itt combosabb a videokartya.
Összegezve: ha szamit az elettartam és minőség akkor mindenkepp minimum egy b kategoria. Ezek nem csicsasak hanem praktikusak. Persze az olcsobb kategoria is elélhet sokaig de ezekrol meg nemnagyon van tapasztalat.Kijelzo: ÖÖ az S modelleknek legtöbbször (kb mindig) tükröződő kijelzője van Brigtview míg a b,p,w -nek Antiglare ami tukrozodes mentes.
Tükröződő sötet szobában szebb képet ad, viszont mikor picit is süt a nap magadon kivul nemsokat latsz a kijelzon..
Jah megvalami ami nemmindig szempont: egy B kategoriat hamarabb eltudsz adni mint egy s-t. bár ez nem torvenyszerü.
rvilike: Spyduck ajanlasabol kiindulva egy 64 bites vistaé jo lesz
De! 8510p nek már fentvannak a win 7 driverei. protect tools szvsz ua.
-
rekid
addikt
válasz
Miki85 #10674 üzenetére
Hát véleményem szerint elég karcsú, tapasztalatom nem volt ilyennel még.. de ebben a felállásban max filmezés net meg szövegszerkesztés. (az 1 giga ram azert nagyon karcsú)
Én helyedben az tennem -feltetelezve hogy sokkal dragabb kategoriara nincs keret- hogy picit várnék és összeszednék még kb 20e ft ot, abban az árban meg már lehet "b" -business kategóriájú hpkat kapni amelyek azért már jobbak ár érték arányban főleg ha renew gepeket nezek. És sokkal több tapasztalat is van velük itt topicban.pl itt
Vaniliasrönk: Az azért van mert a "rendszer" befolyásolja a tudatodat és a fejesek igy befolyásolják az elméd. ha holnap ugy ébrednél hogy most lemeszarolnal szivesen pár neked ellenszenves embert akkor "ÉN szoltam."
Más ötletem nincs. (lehet a hattervilagitas vezérlés rakoncatlankodik?)rvilike: Grat, jó választás, hasznald egeszséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest