- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatacsiga
csendes tag
jelentem, hiba a Dell notin is...
Kezdem azt hinni, hogy az UPC szarakodik, mert ugyanaz a gond, de egy kábelmodem restart megoldotta a helyzetet (tűzfalat próbáltam kikapcsolni, de hiába)
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget
-
csatacsiga
csendes tag
válasz
|kisbandi| #6928 üzenetére
Igazad van, természetesen ezzel fogom kezdeni
D-link 524UP a router. Azért vagyok bizonytalan, mert ha olyasmit állítok át, ami miatt szerinte újraindítás kell, akkor újraindítja magát. De kipróbálom.
Sajnálnám a Comodo-t, klassz kis tűzfal, megszoktam már.
-
csatacsiga
csendes tag
Sziasztok.
Nejem HP notija a következő hibát produkálja:
Kapcsolódik az otthoni D-Link routerhez (be tudok lépni a router kezelőfelületére, és ki is írja a router, hogy a noti kapcsolatban van), de az internetre az istennek nem megy ki (nem jelenít meg semmilyen oldalt, se firefox, se explorer). Egy idő után megjavul (néhányszor ki és bekapcsolom a wi-fit). A vicces az, hogy eközben az én dell notim gond nélkül dolgozik.
Amit próbáltam:
-Fix IP (a routert nem indítottam újra, az baj? )
-A routerben MAC szűrés (csak a két noti engedélyezve,szintén nem indítottam újra)Igazából fogalmam sincs miért van ez. A wi-fi kezelő azt írja, kapcsolódva a hálózathoz, jelerősség excellent.
XP SP3 angol (amcsi gép egyébként), Comodo+Virus buster, Broadcom wi-fi (próbáltam a windows és a broadcom wi-fi kezelő progiját is, driver a legújabb, stb... )
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest