Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Khelben
üzenetére
Ha már ott tartunk, hogy útközben használjuk a notit (a fényes kijelzőről írtátok), akkor útközben mit hallgatsz? Vókment?
Kár is érvelnem, úgysem fogjátok belátni a pavilionok előnyeit. Ha valamiben jobbak, mint a tieitek, akkor azt írjátok, hogy ezt a funkciót nem használjátok (hangszórók).
Én magam semmi pénzért nem használnák business HP-t, pedig naponta 6-8 órát ülök a gép előtt. Nem zavar a fényes kijelző, nem zavar a fényes műanyag burkolat, sőt mindkettő nagyon tetszik. Az sem zavar, hogy nincs odaírva az alkatrészek neve elé, hogy dura-xyz anyagból készült. Nemrég volt nálam egy Elitebook 8730w, de ránéztem a kijelzőre és nagyon elcsodálkoztam, mennyire szegényes a képe akár egy 130 ezres dv5-öshöz képest is. A nagy FullHD HDX-ekről ne is beszéljünk, azoknak a legjobb a képe és a hangja.
Hifire visszatérve: aki járatos a témában tudja, hogy nem kell 30 centis woofer a jó és szép telt mélyekhez, maximum a diszkóban. Már csak azért sem, mert az ekkora hangszórók lassúak és lomhák, de ez már tényleg más lapra tartozik...
Amúgy Salamon t*ke is fényes volt, mégis szerették a nők...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx