Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khelben

nagyúr

válasz SeniorTilla #9710 üzenetére

Mindenkinek megvan a saját preferenciája. Én útközben dolgozni szoktam, nem hallgatok semmit, max rádiót, azt se a notebookon. Ha meg filmet nézek, akkor fülhallgató. Egy fényes kijelzős notebookkal képtelenség vonaton dolgozni, pláne ha a napos oldalon kapsz helyet. Nyilván aki csak otthon a sötét szobában használja, annak meg tökmindegy, hogy napos időben mit látni rajta.
    A fejlesztőeszközök, amikkel dolgozom, szép szürke windows színűek, így a színek sem nagyon érdekelnek, bár én továbbra se látok életbevágó különbséget a matt meg a fényes kijelző színei között.
    Ami viszont fontos, és amit szerintem nem tudnak se a konzumer, se a pavilion sorozatok, az az, hogy 5 év múlva is ugyanúgy nézzen ki és ugyanúgy működjön a gép. Az előző 9010-esem 7 éves, nagyítóval kell keresni rajta a kopásokat, szerkezetileg meg pont olyan, mint újkorában (zsanér, billentyűzet, stb). Pedig párszor szét volt szedve, procicsere meg egyéb bővítések miatt. Nyilván ez sem fogja érdekelni azt, aki évente új gépet vesz.

• RoadRunnerNG

tag

válasz SeniorTilla #9710 üzenetére

Én nem vagyok a Pavilonok ellen, nincsenek velük személyes tapasztalataim. A fényes kijelző, nem fényes kijelző kapcsán viszont van, és tapasztalatiam szerint akkor is csillog, amikor be van kapcsolva. Én tovább gyengítettem a színeket a 6910p-ne a privacy filterrel, így kapásból 3 vonással nagyobb fényerőt kell használjak, mintha nincs rajta. Arról, hoyg melyik gépcsalaád az ultimate hosszas és értelmetlen flamet lehetne indítani. Mindenkinek megvannak a maga igényei, és végső soron úgy is a szerint választ. Én nem vetem meg a Pavilonok fényes, díszített burkolatait, nem baj, az ha egyedi, de mégis maradok a business vonalnál, attól függetlenül, hogy szeretem ha valami ízlésesen designolt.

Új hozzászólás Aktív témák