Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
premete
üzenetére
Köszi a választ; bíztatóan hangzik.
De hogy érted, hogy ugyanabban a laptopban? Van esetleg LED-es és CCFL-es változata is, vagy valahogy kicserélted a háttérvilágítást LED-esre?Ez a 2510p nagyon jónak tűnik. Egyedül az 1,8-as merevlemez az, amitől erősen tartok. Van most egy 2,5-ös, 500 GB-os meghajtóm, és szívem szerint azt használtam volna a következő gépben is.
(Egyébként most már lassan fél éve is van, hogy egy Lenovo S10e típusú netbookot használok fő gépnek, külső monitor nélkül. Meglepő módon teljesen megfelelt nekem szinte mindenre, amire a régi HP nc6400-amat használtam, és az építési minőségével is meg vagyok elégedve. Csak azért vagyok kénytelen jobb gépre váltani, mert úgy alakult, hogy dolgoznom is kell rajta, amihez már fontos lenne a nagyobb képernyőfelbontás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De hogy érted, hogy ugyanabban a laptopban? Van esetleg LED-es és CCFL-es változata is, vagy valahogy kicserélted a háttérvilágítást LED-esre?
Pyttawrx