Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
szóval esetleg van ötlet/ jó tanács? fentebb válaszoltam, de megerősítem, hogy a win update dobott frissítést. a tiszta telepítés alatt pedig arra gondoltam, hogy leformázod a háttértárat és feltelepíted a windowst pl. usbről.

-
Palesztin994
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én úgy emlékszem win update volt, meg is lepett,mert még sosem kaptam így bios frissítést.Hp progdamja szerintem nincs is fent, biztos vagyok benne,hogy win updatenel jött. De ujrsinditotta, valaszthattam,hogy telepítem e, es felrakta rendben. Youtubon vannak hp bios update videok, amikor sima exevel telepitik, pont olyan volt. Annyi volt asszem a különbség,hogy amikor számolja hány/hány filet másolt, az nekem fekete dos ablakban volt,nem hp szoftver ablakaban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx