Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proximus

senior tag

válasz wreakz #48795 üzenetére

Gépi csavarozót még sosem használtam, de mondjuk légkulcsot sem, holott elég komolyan szerelgetem az autómat is! :DD
    (Nem rég a váltót cseréltem ki, meg a kuplungot.)

Igen, a legszerelhetetlenebb laptop házak/burkolatok ezek a Pavilionok, mert egy darab kiegészítőt sem engednek meg cserélni, pontosabban csak az optikai meghajtót... :W :Y

Jó pár videót megnéztem előtte alaposan, mikor először fogtam a szétszedéséhez és az a durva, hogy még variálgattak is a szétszedhetőség alap sémájával, különböző modelljeik/"évjárataik" esetén, mert az alaplap sem mindnél ugyan oda van fogatva....
    Szóval nem egyértelmű azonnal, hogy kijön a billentyűzet-panel, vagy a hátsó burkolat jön le minden "belsőségről", meg hogy mit miről pattintani le, merre, hogyan...

Én amúgy az optikai meghajtó alatti csavarokat utáltam meg, de nagyon!
    1 atom vastagságú az "X" a közepükön és találj hozzá ilyen csavarhúzót! :W

Amúgy másodjára már menni fog minden szépen, meg ki fogom takarítani is és újrapasztázom a CPU+GPU kombót. :D

Megrendeltem egyébként az antennákat is!
    Kínából 4-500 forintból meg lett volna, de Márc 11 utánra datálja az Ebay az összeset, minimum!
    Szóval inkább rendeltem Angliából és 2000+1000 Ft szállítási összeget kicsengettem!
    Nem várok Shenzenre, men Donhuangra... :DDD :DDD
    60+70 mm hossz körüliek a vezetékeik...
    Tán csak elég lesz! :C
    Van 90 cm körüli is, de már a 60 körüliekre is durván vadászni kell, mert a legtöbb csak 20 centi körüli!
    Hogy érjen fel a webkamera mellé?!?!?
    Csak mert ott van tőle jobbra, az az 1 szál árva antenna...
    Legalább 40 centi "drót" kell hozzá, a másodiknak meg még több, ha szintén fentre akarom beépíteni.
    A helye megvan tán minden HP lapos LCD burkolatában!

Itt szerelget egy fickó antennát HP Pavilionban, méghozzá +1 -et is beépít! :C
    12 helyett lesz neki 70 megás letöltése, az új Wifi kártyával! :Y :R

[link]

Új hozzászólás Aktív témák