Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proximus

senior tag

válasz wreakz #48789 üzenetére

Szerintem meg is rendelem ezt a 8265-öt! :C
    Bár ha nem menne, az a rész úgy neccesebb, hogy mivel lehet visszaküldeni...

Az antennánál állítólag nem feltétlen kellene mindent szétbombázni. :D
    Mert van az a megoldás is, hogy a másik kábelt a billentyűzet felé viszik el és akkor teljesül az is, hogy ne legyen túl közel egymáshoz a kettő antenna, mert rontja a hatékonyságot/hatásfokot.
    Viszont nem éppen elegáns, meg leárnyékolhatnak az ott lévő cuccok, avagy zavarhatják is egymást.
    Ja meg ha nem Dual bandes a bent lévő antenna, akkor meg még azt is érdemes lenne átcserélni, akármi van, mert egyszerűen nem lesz az igazi állítólag...
    Akkor meg már mehet be mind a 2 kábel, ha elérnek a wifi modulig.

Magát a laptopot már szedtem szét, mert 2x4 GB memóriát raktam bele az 1x4 helyett és kapott egy Goodram Iridium Pro 240-et is, a lemez meg repült ki USB rackbe! :DDD

Viszont ezt a wifi-s fejlesztést még megejteném, mint kb utolsót, mert ezen kívül mondhatni 100%-os Linux alatt a gép! :R

Addig hízlalgatják a Win10-et, hogy lehet gondolok egyet és letörlöm a fenébe, meg a Spectre/Meltdown patchek is lassítottak a gépemen, mert rendesen éreztem a reszponzivitásán! :Y :W

Linux alatt nincs akkora "bünti" Intel processzoros gépekkel!

Új hozzászólás Aktív témák