- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
válasz
SeniorTilla #33106 üzenetére
a kompenzálást arra értem, hogy a tükrüződő napfény erősebb mint maga a kijelző fényereje és nem látod rendesen a képet, ezért növelem a fényerőt. nem értem miért olyan nehéz ezt felfogni, vigyél ki a napra egy anti-glare bevonatút és egy a nélkülit, fordulj a napnak hátat és nézd meg, hogy melyiket látni jobban. a professzionális monitorok és notebookok területén szinte mindegyik tartalmaz anti-glare bevonatot, ha jól emlékszem az Apple és pár ritka kínai gyártó árul anti-glare bevonat nélküli IPS monitort. ezt technológiai haladásnak nevezed én meg visszalépésnek, attól ,hogy ez megy jobban manapság még nem jelent haladást. pont az Apple volt az aki az ilyen fényes felületeket becsempészte a piacra és mindenki átvette tőle, ez simán trend szerintem. Nem mindegy, hogy erőlteted a szemed vagy sem. Én egyedül sötétebb helyekre vennék, bevonat nélkülit. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Futás, futópályák
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő