Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
ÉN is néztem már ezt típust, pont ezzel a problémával szembesültem. A leírás pontosan leírja melyik chipkészlet mire képes. Gyakorlati tapasztalatokról nem tudok, mert én is kérdeztem, de konkrét választ nem kaptam. A legbiztosabb az, ha találsz olyan eladót, aki a városodban van, hogy ne kelljen sokat utazni, és hajlandó arra, hogy kipróbáljátok működik-e. Előbb-utóbb lehet találni ilyet. De ha apukád csak netezni szeretne a géppel érdemes 2GB ram bővítésen gondolkodni, elég sokat dob a használhatóságon. Nekem egy Toshibámon 2Gb ram és Celeron M430 társaságában futott el vidáman a Windows7! Szóval egy ilyen konfiggal egy Windows XP is röhögve elmegy. Ha a gép nem céges, vagy valami hivatalos helyre kell, akkor ne szenvedj az XP home-mal! Az egy nagy rakat ****. Dobj fel rá egy pro.-t. Ahhoz hogy az eredeti win xp home-t visszatelepítsd be kéne szerezni egy ilyen hp féle telepítő lemezt. Én Fuji-Siemens-el vagyok hasonlóan, igaz ott találtam egy lehetőséget, hogy a szervizükben az eredeti címke bemutatásával valahány száz pénz ellenében hozzájuthatok egy írott telepítőlemezhez. De persze ez most itt egy OFF-s márka, meg itt egy hasonló rakat Vista home-ról van szó. Szóval ha nagyon ragaszkodsz az eredeti oprendszerhez, kutakodj a szervízeknél.
-
albi31
aktív tag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
először ezt kellene megnézned:
Mobile Intel 945GM Express Chipset or Mobile Intel 940GML Express Chipset.
ha 945GM,akkor én ennél nagyobbat nem tennék bele:
Intel Core 2 Duo Processor T5600 (1.83-GHz, 667-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo Processor T5500 (1.66-GHz, 667-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
..bár érdemes megnézni,hogy mekkora az árkülönbség ezekkel szemben:
Intel Core 2 Duo Processor T7400 (2.16-GHz, 667-MHz FSB, 4-MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo Processor T7200 (2.0-GHz, 667-MHz FSB, 4-MB L2 cache) -
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Neked és Hoffernek ajánlom ezt a topikot ,itt nagyobb a szakértelem.
M410-es celeron azthiszem socket M-es foglalatú. Ennek a helyére lehet pentiumot rakni,esetleg kétmagos Core Duo-kat:
Core Duo T2050
Core Duo T2250
Core Duo T2300
Core Duo T2400
Core Duo T2500
Core Duo T2600
Core Duo T2700Viszont mindenféleképpen kérdezz rá,ott ismerik az adott gép chipkészletét,és biztosat tudnak mondani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx