Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Répapüré

tag

válasz Underground2 #30603 üzenetére

Köszi a tanácsot, a hőfokokkal van némi gond, most, hűtőpaddal 50-52 fok.
    Játéknál több.
    Legalább a vinyó hőmérséklete mindig jó.:)
    De ha azt mondod, ennél az AMD procinál különben is magas a hőfok, akkor reményeim szerint ezt tervezésnél figyelembe vették nem biztos, hogy sokat segít a tisztítás, de mindenképpen ajánlott. Lehet, még soha nem volt.Egy szervizben levegővel átfúvatták szétszedés nélkül és hűtőpadot ajánlottak, de meg fogom fogadni a tanácsod és kitisztíttatom.
    Most azon gondolkodom ,a 2 db egy GB-os DDR2-es memóriát érdemes e DDR3-asra cserélni,vagy két db 2 GB-osra...
    Félek, hogy ez további melegedést okoz.Négy GB-ot talán még tud kezelni az alaplap...
    Gondlom a DDR2-est nem szabad keverni DDR 3-assal...
    Memóriánál is számít a MHz, aminek a jelentőségével totál nem vagyok tisztában.
    2GB DDR2-est 800 MHz-el láttam 8800 t-ért és ugyanitt
    4GB DDR3-as 1333 MHz.es 7200 Ft. /Mindkettő Kingston/

Nem látok tisztán, hogyan áraznak és azt sem tudom,a laptopm kezelne e DDR3-ast ?
    Mivel nem értek hozzá, józan paraszti ésszel érdemesebb a nagyobb teljesítményűt olcsóbban megvenni...
    Lehet, gyártástechnológiai oka van az árkülönbségnek, de igazából gőzöm sincs ezekről a dolgokról.
    Ha van valakinek kedve válaszolni, megköszönöm, hátha van itt más is aki ennyire tudatlan mint én és hasznos lehet számára az infó.

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák