- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
DigitalAngel #23475 üzenetére
Mibaja a HP-nak az SSD-vel? Pont most filózom én is, hogy a 8510p-be teszek 1-et
-
cigam
titán
válasz
DigitalAngel #23452 üzenetére
Mondjuk ez jó lenne hozzá? (nemtok külföldiül)
-
cigam
titán
8510p-hez való dokkolót hol lehet kapni? Milyen néven kell keresni?
Ez húzósnak tűnik (a 75k meg egyenesen vicces) -
cigam
titán
Találkozott vki a HP wifi-s egerével? Tapasztalat? Mennyire befolyásolja a wifi-s hálózati kapcsolatokat?
-
cigam
titán
válasz
Misi1979 #23304 üzenetére
Szerinted a a töltőelektronika nem tudja, hogy nem szabad cseptölteni?!
Csak ha 50 fok fölé megy a cella belső hőmérsékleteAmúgy meggyőzhető vagyok, de mondjuk egy HP hivatalos ajánlást is mutassatok mellé, és ne a sokak által emlegetett bateryuniversity-t linkeljétek!
ExtremeClock: Disztingváljál már egy kicsit!
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
ExtremeClock #23301 üzenetére
Legenda...
Feltötve kell tárolni a LiIon aksikat. + Azért vettél notit, hogy aksi nélkül... Sose nem fogom érteni. -
cigam
titán
Letöltöttem a HP winyó firmware frissítő programját
Nagy nehezen megcsinálta a bootdrive-ot (FAT32-es 8GB drive-ról nem volt hajlandó bootoloni, egy 1GB-os FAT16-ról elindult). Viszont a már vagy fél órája a indul(?) a FreeDOS. Annyit ír hogy -InitDisk
A BIOS frissítésekor is várt egy csomót ennél a pontnál, de vhogy beröffent, és sikerült frissíteni a legújjabbra. Dez ez vhogy megakadt.
Nálatok (ha már csináltatok ilyent), meddig tartott? -
cigam
titán
Beléptem a klubba (HP 8510p), és a kezdők kérdései következnek:
A kereskedő leradírozta a recovery partíciót (ha volt rajta).
- A Vista-s telpítő (merthogy (angol)OEM Vista Busines matricája van) / honnan szerezhető be?
- Vissza varázsolható vhogy a recovery paríció (F11)?- A szomszéd Petike MSDN-es Vista-ja elfogadja a gép OEM kódját?
-
cigam
titán
nc6400 tulajokat kérdezném, hogy mennyire vált be? Van vmi nyügje? A recovery partíción kívül mire kell figyelni, mit kell megnézni vásárlás elött? Ha esetleg eltünt, akkor beszerezhető az image?
Használtan venném kereskedőtől (billencs alapján német import).
Esetleg más alternatíva 50k körül? (Elsősorban (SD, max 720p) videóvágásra lenne használva, játszani nem játszok) -
-
cigam
titán
válasz
Magnum_ #18482 üzenetére
hopsz, majdnem mindenki/gyakran/páran....
Szóval itt is igaz a puding próbája. Akkor menj el (nem te saint, hanem aki kérdezte), és tapizd meg neked mennyire kényelmes.
Z86:
Ugye mindenki a maga lovát dícséri...Persze nem azt mondom, hogy nem jó gép, és tényleg jóárasítva van a mérete/paraméterei alapján. Viszont hiába jó a techspec/ár, ha adott személynek nem kényelmes a használata.
-
cigam
titán
Mindenki szídja a tapipadját, de azért nagyon jó gép?!
Csak nekem diszonáns a dolog? Merthogy egy notinak talán legfontosabb beviteli eszköze, és ez a leggyengébb része...szarkazmus on
Gyenge a hangja? Nembaj nagyon jól szól egy külső hangfallat rádugva
Kényelmetlen/angol a billentyűzet? Csak egy külső billentyűzet kell, amivel a magyar kiosztás hiányát is kiküszöbölheted, és olcsóbb mint kicserélni a noti billentyűket.
szarkazmus off -
cigam
titán
válasz
Pisztillus #18423 üzenetére
Az jó, köszi!
-
cigam
titán
[link] Létezik hogy 1-2 hónap a szállítási határidő?!
-
cigam
titán
Kis képzavart segítsetek nekem eloszlatni.
Keresek egy olcsó alap notit. (semmi játék, office, internet, és HD videó) Így futottam bele a 625-ös sorozatban. Prospektus szerint az XN852EA-ban AMD P320 proci van, ami 2.1GHz-en ketyeg.
Notebookcheck.net oldalán a 164. helyen tanyázik (a régi notim procija CD T2050 volt, ami 229. Szóval a "kraft"-al nem lenne gond.
A HD4200 pedig erőteljesen rásegít a videódekódolásban (H.264/AVC, VC-1 Blu-ray MPEG-1, MPEG-2, DivX ), ez is pipa.A kérdés az lenne hogy miért ilyen olcsó? Oké, nincs w7, de engem nem zavar a linux, sőt...
A VGA linux alatt is rásegít a dekódolásra?
Red Flag Linux-ot adnak hozzá? (merthogy a support oldalon suse driverek vannak) -
cigam
titán
memtest (minden linux-os telepítőn/live-cd rajta van, vagy azubcd-n is elérhető sok más tesztprogival 1ütt
A bolti indoklás nagyon 1xű: Mióta beraktad fagyogat. Mivel az integrált VGA a rendszermemóriából csíp le, nem biztos hogy a memtest elér arra a területre (viszont mivel dinamikusan foglal le magának területet, elképzelhető, hogy mégis megtalálja a memtest a bizonytalan cellá(ka)t)
-
cigam
titán
Alap csomagárak:
M 3990.- (Akciósan az első 4 hónapban havi 2000.-el olcsóbb) 2 évre 8'000- kedvezmény
L 6200.- (Akciósan az első 4 hónapban havi 4210.-el olcsóbb) 2 évre 16'840.- kedvezmény
XL 9200.- (Akciósan az első 4 hónapban havi 7210.-el olcsóbb) 2 évre 28'840.- kedvezményHa veszel hozzá egy macbook-ot (266'000.-)
M 3990.- (A gépet 229'900-ért, 16'100-al olcsóbban kapod meg 2éves részletre)
L 6200.- (A gépet 229'900-ért, 36'100-al olcsóbban kapod meg 2éves részletre)
XL 9200.- (A gépet 169'900-ért, 96'100-al olcsóbban kapod meg 2éves részletre)Meséd el, hogy mi benne a lehúzás?
-
cigam
titán
válasz
TomBoy1986 #10838 üzenetére
Ennek fényében ez egy érdekes reklám:[link]
Compaq 610-esekről van tapasztalat?
-
cigam
titán
válasz
hajospeti #10845 üzenetére
Hát akkor a ventillátorosok kilőve, hacsak nemakarod ledaráni magad.
Viszont vannak hűtőpárnák. -
cigam
titán
válasz
TomBoy1986 #10823 üzenetére
Ez elég meglepő mivel 1 évnél rövidebb nem lehet a jótállás, és ezt nem HP dönti el.
A jótállási kötelezettségről a 151/2003. Korm. rendelet szól. A rendelet a mellékletében felsorolt termékekre 1 év jótállási kötelzettséget ír elő. (A melléklet 2005 június 1-ei hatállyal megváltozottt, de ott is szerepel a személyi számítógépek és alkatrészeik, monitorok, nyomtatók, szkennerek 10 000 Ft bruttó vételár felett)
A jótállás időtartama legalább egy év. -
cigam
titán
válasz
hajospeti #10745 üzenetére
Jó olvasgatást: [link]
Sztem nem cég/szervíz specifikus a dolog. 1xűen volt olyan alkatrész raktáron amit cseréltek. Pl. egy merevlemezt elég könnyű kicserélni, de egy zsanér, töltő vagy LCD már elég termékspecifikus, hogy ne legyen mind1ikből raktáron. Viszont ha rendelni kell akkor akár hónapok is eltelhetnek míg beér az országba, vagy míg kikerül a központi szervízbe, és onnan vissza.
-
cigam
titán
válasz
Khelben #10735 üzenetére
Sztem jobb ha te olvasod el azt a bizonyos törvényt (ami tulajdonképpen kormányrendelet) mert ott nem szerepel 1 hónap, az nagyon régen volt. Most az szerepel, hogy "törekedni kell" a rövid határidőre.
"(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze."
-
cigam
titán
válasz
SeniorTilla #10719 üzenetére
A multitouch ennél több. Nekem macbook-on nagyon bejött, és más laptop tapipadján automatice használnám a kétujjas scrollozást stb... és persze nem megy
Szóval hiányzik, és a következő gépem kiválasztásánál szempont lesz a mt is.
-
cigam
titán
válasz
VaniliásRönk #10562 üzenetére
Ja, hogy Vista only gépre akarsz XP-t tuszakolni...
-
cigam
titán
válasz
VaniliásRönk #10549 üzenetére
De ott a HP software update, ami minden szükséges progit/driver-t feltesz.
-
cigam
titán
1es verziójú Presario-kban NVIDIA GeForce G 103M VGA szerepel az adatlapon. Viszont semmi infót nem találtam mit tud, pedig az nvidia oldalán is keresgéltem.
Ki mit tud erről a chip-ről?
-
cigam
titán
válasz
spyduck #9502 üzenetére
Jó, hát azért mondtam, hogy attól függ milyen progikat futtat az ember. Sima böngészésnél, vagy office alkalmazásokban (kivéve esetleg adatbázis, vagy ritka bonyi táblázat) tényleg nemnagyon jön ki. De egy médiakonvertálásnál már (AAC, H.264) már bőven előjöhet a difi.
-
cigam
titán
Kerdezz rá a HP-ra. A levesen túl még "Artist Editin is van. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest