- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ren Hoek #37029 üzenetére
Próbálj olyan programot keresni, amihez kell a .NET 3.5-t. Telepítésnél magától lehúzza. Ha jól emlékszem a CrystalDiskMark ilyen.
-
-
válasz
Ren Hoek #37006 üzenetére
Hogy szokott-e probléma lenni a HP szervizzel? Én most szívok velük, valamivel előrébb olvasható is a történet. Azóta beszéltem velük, de leráztak, hogy továbbküldték a külföldi kollégáiknak elemzésre a log fájlokat. Én meg szobrozhatok még pár hétig sz@r géppel. Szerintem ez csak lerázós duma volt a részükről. Tiszta vicc. Szar a vezetékes hálózati vezérlő a gépben, és nem csinál vele semmit a szerviz...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ren Hoek #37005 üzenetére
(Amúgy tudom, hogy WD40 nem ajánlott, de akkor még nem tudtam ezt...tény, hogy bevált)
Holnap beszélek velük.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy HP szervízről tudtok pár infót mondani? Általában nem szokott probléma lenni? (ASUS/Acer fronton tényleg hallottam nagyon horror eseteket, és át is éltem sajnos szinte minden tech kütyümmel ami oda került...)Olyan esetleg nem lehetséges, hogy küldenek egy replacement alkatrészt, és én kicserélem itthon, a rosszat visszaküldöm? Egy ventit simán ki tudnék kapni belőle... van assembly videó, és már többször pasztáztam notikat is. Nekem ez kényelmesebb lenne, mint beadni, és gép nélkül várakozni amíg tesztelik/kicserélik/szétszedik postán dobálják stb...
HP oldalán láttam ilyen otthoni user általi javítás menüt.Szinte 100%, hogy a fan az, mert ha nem megy a venti (teljesen csendes Speed fan bug miatt 60-65 fokon) akkor 30-40 perc után sem jön elő. Másik esetben meg restart után azonnal, ha előtte "nem pihen" pár órát.
Na offolom a témát, sok lesz. Legközelebb leírom még a fejleményeket majd, hátha valakinek hasznos. Addig is köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a javaslatokat
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ren Hoek #36974 üzenetére
Szerintem hívd fel a szervizt, illetve ha webshopon keresztül rendelted akkor 14 napig indoklás nélkül visszaviheted. Nekem is volt ilyen gondom. Este a csendben nagyon idegesített.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest