Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariathni
csendes tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Hali! Jelentem, a műtét sikerült és a beteg is túlélte
A hőmérsékletek stresszteszt alatt lemásztak a 90 tetejéről a 80 aljára a procin, és már nincs 10 fok különbség a magok között se. Szerintem ez ettől a hűtéstől már az elvárható szint. Azt azért hozzátenném hogy 2 YT videó és a service manual együtt is kevés volt hozzá, úgy tűnik vannak modellek közötti különbségek is pl. egy-két plusz csavar itt-ott, kipattintók és gombok máshol más mennyiségben stb.
Amit tudtam megcsináltam bár ráment több mint fél napom, de volt pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni, pl. hiányzó csavarok, letört kábel leszorítók - és itt jönnék az első kérdésemmel.
A letört ZIF leszorítókat az "ügyeskezű" ember akinél anyósom járt úgy oldotta meg, hogy a kábel merev kihúzó részét beerőszakolta a kábel mellé és így beszorultak leszorító nélkül. Na nekem ez nem ment. Lehet kapni ilyen kis fehér leszorítót valahol, vagy ez nagyon gyártó/típus specifikus? Ha nem, nagyon kókány megoldás lenne szigszalaggal odaragasztani? Nem létfontosságú dolgok pl. ujjlenyomatolvasó, touchpad billentyűi, de most nem működnek.
A másik kérdésem, hogy eddig jogtiszta Win7 Pro volt a gépen mivel a HP nem adott ki hozzá drivereket win10-re. Ezt az előző ember lecserélte valami win10 enterprise-ra. Az tiszta hogy ez nem maradhat, de ilyen esetben mi a kisebbik rossz, ha nincs driver support vagy ha nincs win support? Szerintem az eredeti kulcsával bármelyik verziót tudnám aktiválni.
Bocsánat a kisregényért és előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- ASUS ROG Zephyrus M16
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A hőmérsékletek stresszteszt alatt lemásztak a 90 tetejéről a 80 aljára a procin, és már nincs 10 fok különbség a magok között se. Szerintem ez ettől a hűtéstől már az elvárható szint. Azt azért hozzátenném hogy 2 YT videó és a service manual együtt is kevés volt hozzá, úgy tűnik vannak modellek közötti különbségek is pl. egy-két plusz csavar itt-ott, kipattintók és gombok máshol más mennyiségben stb.
Amit tudtam megcsináltam bár ráment több mint fél napom, de volt pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni, pl. hiányzó csavarok, letört kábel leszorítók - és itt jönnék az első kérdésemmel.