- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baroc
tag
válasz
Tikakukac #25498 üzenetére
Így van, az ördög sose alszik. Eddig minden elektronikus kütyümre úgy vigyáztam, mint a szemem fényére, erre a múlt héten a HP DV6-osomat leöntöttem (sörrel persze...). Szerencsére gyorsan reagáltam, akksi ki, gép fejjel lefelé, meg sok nem is ömlött rá, így megúsztam (legalábbis egyelőre úgy tűnik).. Egy alaposabb kitakarítás, valamint néhány nap száradás után úgy tűnik, hogy csak a billentyűzet-be ömlött, nem folyt át rajta. Meg a touchpad körül lévő led alatt látok némi száradt folyadékot.
Ha már úgyis ezt megosztottam veletek: Véleményetek szerint, ha nincs hőmérséklet emelkedés, akkor is érdemes visszavinni egy nem-garis tisztításra a hp szervízbe, még fizetősen is, hogy megmaradjon a garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest