Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz spyduck #14228 üzenetére

A fordítás tényleg elég gáz, de a lényeg érthető belőle. Mellettem balra itt van a 8740w. Nem titkolt szándékom volt lecserélni a Sárkányomat az EliteBookra, de nem teszem. Nem azt mondom, hogy rossz gép, ezt nem is lehetne, hiszen több, mint 2x annyiba kerül, mint amit a Dragon-om érhet.

A legjobb teszt a saját tapintás, érzékelés, nézegetés, használat. Ez most zajlik, és ha kikristályosodtak bennem a dolgok, remélem marad időm beírni ide a topicba őket.

Az első óriási csalódás (mondjuk kb. ezt vártam) a kijező. Ez ugye matt. A színek is. Kontraszt kicsi, főleg a fekete környékén gyenge. A fehér jó. Oldalról-fentről a windows ablakok szürkés-barnája barna, szembőr szürke. Na ez gáz. A Sárkáynak sokkal kisebb színtorzítása van és nagyobb a látószöge még lassan 1 éves korában is. Pedig napi 8-10 órát megy, külső kijelzőm nincs (hehe minek is egy 20"-os notihoz).

A második csalódás (ezt is tudtam, volt már elitebookom) a förtelmes zöld, türkiz, kék és narancssárga ledek. Nem tudom, ki lehet-e kapcsolni, de így alapból elég vakító a fényük, és mivel többféle a színük, nem kelti az egységes benyomást. A Sárkányon minden kék, és egy tapintással kik lehet kapcsolni minden fényt, még a töltés és HDD visszajelzést is.

Az EliteBook egyébként AsNew, tehát vadiúj (az egyiket már felbontottam, de a magyarításhoz amúgy is szükséges). Most jön a teljesítményteszt, majd írok eredményt.

Minden business fan-tól elnézést kérek ha leszóltam az egyik legjobb business gépet, egy workstationt, de ez az eddigi személyes tapasztalatom és véleményem.

ui: pozitív viszont, hogy a fémburkolat eddig egyáltalán nem melegszik, teljesen hűvös. Majd 3DMark után meglátjuk megint. ;)

Új hozzászólás Aktív témák