- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Aktív témák
-
Cefa
senior tag
ÖÖÖ hát tetsziok is meg nem is. szóval pont annyit ér amennyiért vettem.
(ja a szmájlikat abszolút nem azért tettem hogy kárörvendjek hanem azért hogy lássad nincs harag meg semmi ilyesmi.)
Amúgy a 2210 nek jobban örültem volna. És én véresen komoly lettem volna.
Szóval egyébként el kell fogadnod egy jó tanácsot. ténleg szívesen adom régebben én is jártam már így. sőt egyszerre kettőt
1: Ha egyszer valéamire azt mondod hogy TUTI akkor az legyen tuti. De tényleg legyen tuti.
2: pár ezer forint miatt nem biztos hogy megéri eldobni a tuti vevőt. csak mert valaki azt mondja hogy lehet hogy érdekli 4 - 5 ezerrel többért ezért nem biztos hogy le kell mondani egy olyan vevőt akivel már többször egyeztettél.
Egyszóval biztost a bizonytalanra NE. ugyanis így bosszulja meg magát.
És látod én is hibás vagyok mert ha várok 1-2 napot akkor most biztosan ideadnán az eredeti áron a cumót nekem és én még most is megvenném annyiért. MERT EZ EGY jó gép tudom ajánlani. -
Cefa
senior tag
mindenféle harag nélkül mondom hogy te emelted meg a fix megbeszélt árat 5 rugóval miután lemondtad az én ajánlatom egy bizonytalan miatt ami nem jött be. de gondolom nem kell emlékeztetnem téged. Amúgy a vásárlás előtt felhívtalak és tettem egy utolsó próbát. szerintem korrekt voltam és csak tartani akartamn magam az eredeti megállapodásunkhoz.
de mondom mégegyszer nincs semmi probléma csak ezt történt és kész. -
Cefa
senior tag
kicsit bánom hogy nem azt vettem meg. de hát végülis te döntötted el.
Mert mindig is olyat szerettem volna.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged