- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
A PTM7950 nálam holnap lesz egy éve, hogy a vga-mon van, és változatlanul tartja a delta magát.
Ezelőtt kitolta 1-2 hónap alatt a gyárit, a Kryonautot, és az MX2-t.
Ott meguntam a paszta történetet.
Hónap végén az Outlawsal majd odaverek neki keményen.Persze hogy fizikailag hogy néz ki alatta, nem tudom, és nem is fogom tudni, míg nem lesz okom szétszedni.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Külföldön elég nagy híre van ennek a thermal padnak:
Honeywell- PTM7950Nekem pl. a redditen nyitott, "milyen pasztát tegyek a 6900 XT devilemre", erre jött a legtöbb voks. Érdekes, hogy nem paszta, igaz?
Van olyan lelkes fórumtársunk, aki már esetleg kipróbálta ezt bármin?
Laptopokon teljesít elvileg a legjobban, de úgy tűnik, a forró GPU-ra is működhet.
Igen, nem padként, hanem "pasztaként".
Hőre lágyuló termék egyébként.Van egy Linus videó youtube-on, pasztához mérve nem mutat nagy különbséget, de igazából engem amúgy sem az a része érdekel, hanem a tartóssága.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Tegnapi 6xxx topik margójára, milyen pasztát ajánlanátok forró GPU-hoz?
(Red Devil Ultimate RX 6900 XT)
Ami NEM Arctic, és NEM TG Kryonaut.
Vagyis Arctic csak akkor legyen ajánlott, ha nem pump outol. Bár a pump out nélküliség jó lenne az ajánlott típusnál is.Amiért nem kérem a Kryo tippet: 2 hónap alatt kiszáradt a GPU-mon.
Most MX2 van alatta 1 hete kb., "teszt alatt" van.Ill. mi a véleményetek erről a kettőről?
Gelid GC Extreme
Alphacool SubZeroElvileg best, itt nem elérhető:
Thermalright TFXKöszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest