- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Egyelőre nem tervezem, de a későbbiekben majd lehet, ezért ráér.
Ha jól látom a kettő között konkrétan 1 fok különbség van a teszteken, akkor igen jobb megoldás ez nekem.Ez normál paszta állagú ahogy látom, viszont ezt is hajszál vékonyan kell felkenni nem úgy mint egy "átlagos" pasztát? Most nézek videókat róla.
Köszönöm
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Nem szeretnék OFF-olni, remélem belefér ide.
Várom az új 8700K CPU-t és építem a gépem, hozzá kellene majd egy jó masszív hűtő ami akár idővel kis tuningot is képes kiszolgálni.
A lényeg, hogy ahogy látom, hallom a Thermal Grizzly Conductonaut a legjobb "paszta" így nyilván ebből is a legjobbat szeretném.
Ha minden igaz akkor ez marja majd a hűtő alján lévő ALU borítást...
Tehát réz kellene?!Tudtok ilyen hűtőt ajánlani ami ezekkel a paraméterekkel bír?
Be Quiet! Dark Rock Pro 3-t néztem, de ez is alu
Köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest