Új hozzászólás Aktív témák

• evoken

csendes tag

válasz arty #1 üzenetére

Jelen! :)

Az eredetivel csak érintőlegesen foglalkoztam (az anthology megvan, nagyon ritkán couchgamingnél előkerül), de a MS designt és a hangulatot mindig is imádtam. A turnbased/tactical cuccok sokkal közelebb állnak hozzám mint a runNgun, szóval nekem ez telitalálat. :) De biztos nem sok van a fajtámból. :D

Egyébként nem tudom mennyi _jó tactical turn-based release van mostanában, akár hiánypótlásnak is jó lehet.

• arty

veterán

és akkor körbejárva a témát, ráleltem erre: Metal Slug Awakening
    ami a klasszikus MS játék LEHETNE.... de:

- okádék az "art" (szemben a tactics-al, ami csodaszép pixelgrafika)
    - természetesen szezonok vannak
    - természetesen életerőcsík, tapasztalatpontok, kirepül az XP, van itt minden (amit nem akarok MS játékban látni :D )
    - ingyen van !!!! (tehát nyilván eleve busywork-drognak van tervezve, nem videojáték volt a cél)

szumma: valójában egy ócska mobilszökevény, ahogyan azt '24-ben szinte el is lehet várni :( hogy lehet az élet és a játékvilág ENNYIRE kicseszettül klisés? :D

mondjuk ezekután a tactics-nak reszpekt jár, indokolatlan volt a szájhúzásom, ez a legkisebb baj az MS univerzumban.....

• arty

veterán

vajon van ennek közönsége?

imádom a metal slugot, nyilvánvalóan a run'n'gunok királya, végtelenszer végiglőttem az első 3 részt, megvan sok konzolra sok portja, ill digitálisan is birtoklom sok-sok kiadását.... DE! soha nem állnék neki egy körökreosztott MS játéknak, mert.... nemérdekelnek ezek a körökreosztott izék :D engem egy szép és jó, pixelgrafikás MS run and gun érdekelne, semmi más. pl egy Metal Slug Kart sem érdekel, ahogyan egy SimMetalSlug sem és egy Need for speed: The Metal Slug sem.

vagy megfordítva: aki szereti ezeket a körökre osztott stratégiákat, az nekiállna ennek csak azért mert "metalslug" és nem egy .... "bármimás" ???

valójában irritál is, hogy bejáratott, ismert IP-vel próbálnak ennyire nyilvánvalóan extra publicitáshoz jutni.... :( (miközben pedig rendes MS játékra 0 az esély, nyilván annak sincs ma piaca, ha nincs felhigítva seasonökkel, fejlődési fával és a többi időhűzó szarsággal....)

Új hozzászólás Aktív témák