- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
evoken
csendes tag
Jelen!
Az eredetivel csak érintőlegesen foglalkoztam (az anthology megvan, nagyon ritkán couchgamingnél előkerül), de a MS designt és a hangulatot mindig is imádtam. A turnbased/tactical cuccok sokkal közelebb állnak hozzám mint a runNgun, szóval nekem ez telitalálat.
De biztos nem sok van a fajtámból.
Egyébként nem tudom mennyi _jó tactical turn-based release van mostanában, akár hiánypótlásnak is jó lehet.
-
és akkor körbejárva a témát, ráleltem erre: Metal Slug Awakening
ami a klasszikus MS játék LEHETNE.... de:- okádék az "art" (szemben a tactics-al, ami csodaszép pixelgrafika)
- természetesen szezonok vannak
- természetesen életerőcsík, tapasztalatpontok, kirepül az XP, van itt minden (amit nem akarok MS játékban látni)
- ingyen van !!!! (tehát nyilván eleve busywork-drognak van tervezve, nem videojáték volt a cél)szumma: valójában egy ócska mobilszökevény, ahogyan azt '24-ben szinte el is lehet várni
hogy lehet az élet és a játékvilág ENNYIRE kicseszettül klisés?
mondjuk ezekután a tactics-nak reszpekt jár, indokolatlan volt a szájhúzásom, ez a legkisebb baj az MS univerzumban.....
-
vajon van ennek közönsége?
imádom a metal slugot, nyilvánvalóan a run'n'gunok királya, végtelenszer végiglőttem az első 3 részt, megvan sok konzolra sok portja, ill digitálisan is birtoklom sok-sok kiadását.... DE! soha nem állnék neki egy körökreosztott MS játéknak, mert.... nemérdekelnek ezek a körökreosztott izék
engem egy szép és jó, pixelgrafikás MS run and gun érdekelne, semmi más. pl egy Metal Slug Kart sem érdekel, ahogyan egy SimMetalSlug sem és egy Need for speed: The Metal Slug sem.
vagy megfordítva: aki szereti ezeket a körökre osztott stratégiákat, az nekiállna ennek csak azért mert "metalslug" és nem egy .... "bármimás" ???
valójában irritál is, hogy bejáratott, ismert IP-vel próbálnak ennyire nyilvánvalóan extra publicitáshoz jutni....
(miközben pedig rendes MS játékra 0 az esély, nyilván annak sincs ma piaca, ha nincs felhigítva seasonökkel, fejlődési fával és a többi időhűzó szarsággal....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged