- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zolimail17 #179 üzenetére
Az érdekes, szerintem rossz helyen keresed, mert körülbelül átlépsz a cellen, ahogy haladsz előre a küldiben.
Ott tartasz már a sztoriban amúgy? Csak akkor és utána tudsz bemenni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
zolimail17 #175 üzenetére
Ja az All Mother barlang? Ahol felébredtél a játék elején a sérülés után? Az bugos, egy távolabbi tábortűztől rohanj oda, akkor nyitva lesz, vagy ha nem, akkor rohanj vissza minél messzebb és újra vissza az ajtóhoz, előbb-utóbb nyitva kell lennie. Nekem kb harmadszorra lett nyitva a kapu.
(#176) brumi1024: Valaki nem olyan figyelmes, egyet én is majdnem elhagytam, tök véletlenül láttam meg az utat hozzá. Mondjuk az is igaz, hogy ötből csak 2 van igazán eldugva.
Amúgy most lettem kész a Hounting Grounds feladatokkal, magasan ezekkel szenvedtem a legtöbbet az egész játékban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zolimail17 #170 üzenetére
Szét kell ütni. Heavy strike szétkapja a jégcsapokat, vagy sziklatüskéket, vagy mi a franc.
-
Zanik
addikt
válasz
zolimail17 #107 üzenetére
Van a Notebook. Ott tudod megnézni a gépekről az infót. Köztük azt hogy melyiket tudod megszelidíteni (overdrive). Vannak ilyen cauldron-ok (gépgyárak), oda bejutva megtanulhatsz új típusú gépeket is felülírni.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
zolimail17 #98 üzenetére
Ha kilovod nem kapsz
-
PowerBuldog
veterán
válasz
zolimail17 #98 üzenetére
random
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Legion Go 8APU1
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest