Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
Jó hely ez a ph!..... Gyerekek nem lesz fél év és újra intenzíven riogatja majd a topikosok seregét:)
-
duracell89
senior tag
Jó utat!...ja nem elmesz? :F :DDD
Akkor sok sikert! Maj lássuk emmást... :DDD
szerk.: Fanatikus Tagok eggyesüljetek! Az Őstag meg monnyon le! :C
[Szerkesztve] -
Grunya
aktív tag
És légyszíves jegyezze meg végre mindenki, hogy EGYELŐRE...
-
kretenallat
senior tag
idonkent gyere fel hasznalni a keresot :F legyel jo!
-
Horbal
őstag
Ezt is mindig kiba szerettem:
Haszna a kereső
Bővebben link
Szasztok legyetek jó(rossza)k...
-
I_Am
veterán
válasz
kretenallat
üzenetére
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=3439&arc=f[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16655&arc=f[/L]
Nem is egy hanem kettő. :) -
Horbal
őstag
Szasztok!
Nem akarok itten érzelegni mert naon nem stílusom, aki olvasta valamelyik irományom az nyilván tudja is.
Szóval az a tömör szitu, hogy mai nappal elhagyom kellemes kis irodai munkakörömet, és visszamászom a suliba diplomázni (baxa), aminek egyenes következménye, hogy nem nagyon leszek netközelben, mivel otthon a paranoiám:) miatt nincs, a suliban meg azért olyan sokat nem leszek:)) szóval stand by, és peace...
Ezúton szeretném megköszönni mindenki segítségét, aki segíteni tudott, a remek hozzászólásokat, hogy nem küldtetek el a csába, mikor baromságot kérdeztem, a türelmet és a jószándékot. Köszönöm, hogy a moddolás rögös útjára léphettem, amit ugyancsak a PH!-nak és persze nektek köszönhetek...
Remélem néha én is tudtam segíteni...ha más nem néha jókat röhögtetek:)
Köszönöm Veditnek az utóbbi két hónap felejthetetlen délelőttjeit és a túlórákat, amiket köteles voltam bevállalni, hogy a melóm is meglegyen, ne csak a napi off mennyiségem...
Szóval majd még biztos leszek ha tudok, addig is maradok tisztelettel Horbal lvl92 barbarian warrior
ui: Tisztelt moderátorok ez egy egynapos totyik, kéretik utána zárni/törölni, türelmüket köszönöm THX
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest