Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Használ itt más is OneDrive fénykép szinkronizációt a telefonon? Nekem nagyon nem akarja feltolni a képeket, pedig normálisan be lett állítva már többször is. Samsungon/iPhone-on működik tökéletesen.
-
domos
senior tag
Nekem a külső kijelzőn elkezdett felválni a gyári fólia, lassan keresnem kell rá valami rendes üveget.
-
domos
senior tag
válasz
geryboro
üzenetére
vinnyog a teló hogy a rendes töltésért kinyitva töltögessem. - fog is, én letojom
rendszerkezelő/optimalizáláson belül eltünik a nav bar.- ok?
nyitott mód szelfi készítésből kilépve minden a külső kijelzőn marad, ez normális? - beállítások-összehajtható telefonok, itt tudod állítani hogy mi legyen
illetve a belső gyűrődésnél csak az az egészséges ha mélyedés van? - igen
meg a kijelző többi részén tapicskolva észrevehető hogy nem egyforma a kijelzőnek a nyomáspontja, hol mélyebb hol nem. - nyomáspont wtf? Ez nem rezisztív, nem kell nyomkodni
am brutál vékony, ki mennyire félti használat közben? - nem féltem, masszív ez -
domos
senior tag
A külső kijelzőn van fólia alapból, nekem az van rajta. Toknak a gyárit használom, de csak a hátlapon. A belső kijelzőt vileda mikroszálas törlőkendővel szoktam megtörölni (másra nem használom hogy ne kerüljön rá semmi ami megsértheti ennek a kijelzőjét). De amúgy elég masszív cucc, sokat használom tok nélkül is.
-
domos
senior tag
Arra gondoltam igen. Örülj a töltőnek, nekem sajna nem járt
-
domos
senior tag
Őszinte leszek, szoftveresen én teljesen iOS-párti vagyok, viszont amit ott használok az fut itt is. Volt Galaxy Z Fold 3, 5, 6, én azzal is elvoltam, meg a Honorral is elvagyok. Számomra a hardver jelen esetben fontosabb - nekem ez 3. telefon két iPhone 16 Pro Max mellett napi használatban - így könnyebb helyzetben vagyok.
Rendeld meg netről, aztán ha nem jön be küldd vissza.
-
domos
senior tag
Csütörtökön beszereztem egy ilyen csodát. A hardver tényleg mindenki előtt jár. Szoftver kicsit mintha a Mate 20 Pro-t vettem volna elő 2018-ból.
de mindenképp barátkozom vele tovább. -
domos
senior tag
Sziasztok,
Hány aktív felhasználója van itt kb. ennek a telefonnak?
-
domos
senior tag
800 nit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De lehet pár nap és beáll normálisan.
de mindenképp barátkozom vele tovább.