Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Egyébként sikerült már bárkinek, bármikor 66W-tal tölteni a telefont? Vagy láttatok olyan videót, ahol ezt kimérték? Mert nekem gyári töltővel, gyári zsinórral, kinyitva, ideálisan lemerítve eddig 40W volt a rekordom, az is csak pillanatokra. A valós töltés, amit kicsit hosszabb távon (értsd pár percig) tudodd inkább olyan 30-33W. PD-vel olyan 20-25. Vezeték nélkül asszem 5W a rekord, de inkább 1-2W.
-
Jozsó
tag
Sziasztok,
Valaki nézegette már a képfrissítési beállítás hatását? Nekem ez jött ki:
Dinamikus:
Külső: 1-60-120
Belső: 60-120Magas:
Külső: 1-60-120
Belső: 60-120A kettő között számomra csak az tűnt fel, hogy firefox-ban a dinamikus nem megy fel 120-ra, csak 60-ra.
És ez mintha valamelyik frissítéssel megváltozott volna, mert régebben biztosan láttam a belsőn 10 Hz-et. Igaz, 1-et szerintem sose, pedig elvileg annak is le kellene mennie odáig.
-
-
Jozsó
tag
Egyébként nem tudom valakinek új-e, de tegnap jött le a 9.0.0.162. Eddig én csak annyit vettem észre, hogy a főképernyő testreszabása kicsit megváltozott. Egy FB fórumban kérdezgetik egymást, hogy vajon jön-e és mikor az AI szuperzoom. Szerintem is az lenne az igazán ütős fejlesztés.
-
Jozsó
tag
Ok, ez a kérdés egyszerűbb lesz. Az megvan, hogy kinyitott állapotban ki tudom rakni a külső képernyőre a képet, amivel elvileg jó kis szelfit lehet csinálni (már persze ha akarnék ilyet). De csak az előnézet lesz ott az exponáló gomb nem. Akkor hogyan lehet exponálni?
Tárgytalan, megvan. Csak nem néztem, hogy a kamera fordító gomb feltűnően mozog és az is fog csinálni valamit.
-
Jozsó
tag
Ez két nyilván hülye kérdés lesz és nem is V3 specifikus, de hátha tudja valaki. Az egyik, hogy mitől függ, hogy egy alkalmazás lesz-e igazi full screen-es? Ez alatt azt értem, hogyha a YT-ot alkalmazásból indítom el, akkor úgy lesz full screen, mintha a szelfi kamera ott sem lenne, az is benne van a lejátszott videóban. Ha viszont egy YT videót böngészőből indítok, akkot a szelfi kamera magasságában lesz egy vonal, a statusz bar-t nem veszi bele.
A másik, hogy van egy kis hülye játékom, ahol a vissza gesztus nem működik. Nem tudok így kiszállni belőle. Úgy igen, ha alulról húzva akarok a főképernyőre visszamenni, de akkor meg megy a háttérben. Többi játéknál, meg mindenhol működik a vissza gesztus. Elvileg van valami játék vezérlő ott lehetne hasonló dolgokat állítani, de azt kikapcsolatam (meg vissza, hogy hátha az az, aztán megint ki, de nem lett jobb).
-
Jozsó
tag
Azt látom, hogy valamiért jó ötletnek tűnik a telefongyártóknak, ha az állapotsávnál az értesítéseket a bal oldal lehúzásával lehetne állítani, a beállításokat meg a jobboldallal. Nem lehet valahogy visszatérni arra, hogy mindenképpen olyan legyen, mint régen volt, hogy lehúzum, felül a gombok alatta az értesítések?
-
Jozsó
tag
Na, nekem is megjött a telefon. Ami érdekes, hogy van benne töltőfej, pedig nem külföldről rendeltem, hanem Aquánál.
-
Jozsó
tag
válasz
tr1gergo
üzenetére
Ahogy nézem, olyan 130$ körül van.
Ahogy teszteket néztem mintha (de ez nem teljesen biztos!) ez a fekete lenne az eredeti:
[link]Vagy legalábbis ilyen.
Nagyon gyanús, hogyha csak simán rákeresek a "honor magic v3 pen"-re akkor egy fehér színű cucc jön elő, ami szerintem nem igazán a legjobb megoldás. (bár lehet, hogy annyira olcsó, hogy megpróbálni érdemes)
-
Jozsó
tag
Ez a szuper zoom, ami mindig előkerül a magic 7 Pro kapcsán ez ott a telefon tulajdonsága, vagy a MagicOS 9-é, vagyis minden telefon megkapja, amire lesz MagicOS 9?
-
Jozsó
tag
Szerintem némileg az is belejátszik, hogy ugyan elvileg októbertől kezdték el forgalmazni Mo-on, de gyakorlatban csak olyan január táján jelentek meg az első ajánlatok. Jelenleg a kezdeti 800k-s ára már inkább 640 körül van. Gondolom akkor lesz kicsit több, ha olyan 500 körül lesz az ár. Viszont tény, hogy a V2 ára már bőven ott van mégsincs túl sok user.
-
Jozsó
tag
Na, csak van valami fény az alagút végén. Árukeresőn felbukkant egy 665 100 Ft-os ajánlat.
-
Jozsó
tag
Nyilván a 800k óriási összeg. Ahogy nézem, Romániában Ausztriában már 650k körül is van.Sőt egy árösszehasonlítón azt is láttam, hogy az osztrákoknál már volt a minimum ár 530k körül. Az már alakul. 400k-450k magasságában már nem is gondolkodnék rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő