Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Hali!
Ha jól elvagy a külön telefon tablet kombóval akkor szerintem nem.
A 11" után ez kicsi is lesz illetve a képarány is furcsa.
Illetve amit talán még hátránynak sorolnék az az IP védelem hiánya.De ezeket leszámítva ha ~160-180k körül még garival találsz szerintem megérheti.
Pont párral ezelőtt írtam hogy hardverileg annyira sokat fejlődtek a telefonok az utóbbi időben hogy semmi hátrányát nem lehet érezni egy egy pár évvel korábbi TOP telónak.
(Kamerában jelentősebb a fejlődés, de az engem mondjuk annyira pont nem érdekel.)Samsung rendszerét sokan dícsérik és jobbnak tartják, ezt nemtudom, nem ismerem.
Én IOS-ről jövök,rendszerileg azt jobbnak tartom, pont most voltam Amerikában és nagy volt a kísértés hogy jóáron hozzak magamnak telefont, de én annyira megkedveltem ezt a fold kivitelt hogy lebeszéltem magam róla.
Ja és ha szeretnél hozzá tollat az 40-50k és külföldi rendelés azzal számolj.
-
wandor0930
senior tag
Jaja én sem, ezért is szántam rá magam végül a tollra hozzá.
Sztem manapság a top telókban már bőven olyan hardver van amivel 4-5 évig kompromisszum nélkül használhatók.
Én IOS-ről jöttem és a szívem húzna is vissza a rendszer miatt, de ha lesz is foldable teló az valószínű olyan áron amit nemfogok kiadni érte. -
wandor0930
senior tag
Azért ezt a ~2 évet én még nem nevezném hosszútávúnak, illetve azért akadtak is problémák amit szerencsére a gyártó jól kezelt.
Viszont lehet csak placebo, de az akksi mintha tényleg javult volna kicsit.
Tegnap ebben az új 3 alkalmazásos módban, ~4 óra alatt kb 30%ot merült.
Eddig 2 alkalmazással ez 50% hoz szokott közeledni emlékeim szerint. -
wandor0930
senior tag
Jaja az nekem is szimpatikusabb mint a kijelzőn ide-oda huzigálni az osztott képernyőért, illetve 3 ablakos megoldás is jónak tűnik elsőre.
Nekem egy problémám volt, a tollat nem akarta magától leválasztani, de töröltem és újracsatlakoztattam így most már az is jónak tűnik.
Az is tetszik hogy az állapotsávban ellehet tüntetni fölösleges ikonokat, bár még így is van ami ott virít, de nemkéne (pl VoLTE).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

T0mBd1gg3R