- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Nem volt még érkezésem képet csinálni. Ahogy a kolléga is írta, másik teló kell hozzá stb.
De nem marad el. Holnap talán lesz rá mód, hogy megycsináljam.Halkan jegyzem meg, semmi értelme!:
1.) Fényképről szeretnéd eldönteni, hogy mekkora a mélyedés középen? Hogy van e sáv a hajlítás mellett?
Ha akarom így, ha akarom úgy fényképezem.
2.)Direkt alaposan megnéztem én aztán rohadtul nem látok semmi sötét sávot. max ha kikapcsolt képernyővel forgatom direkt úgy, hogy tükröződjön.
No de mindegy, készítek majd képet.
Nekem semmit nem változott a hajlítás új kora óta. Ugyanolyan széles, ugyanolyan mély.Egyébként az sem világos, hogy mit szeretnél kihozni a dologból? Mert neked volt ilyen, de elengedted. Nem tetszett. Akkor?
Szerk.
Látom téged komolyan foglalkoztat ez a hajlítás téma. Szerintem engedd el ezt a témát úgy 5 évre. Utána vedd elő a témát, akkor talán már lesz gyűrődés mentes halítás.
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legvékonyabb foldable újraírhatja a hajlítható műfaj játékszabályait.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest