Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Ha jól értelmeztem a konklúziót, a 12 éve megszokott rendszer adta keretek szűkösek és nem tervezi a visszalépést .?. ?
Szűkösnek azért nem nevezném, mindenre, amire a telefont használom, megfelelne az iOS. Inkább azt mondom, hogy unalmas lett, és már hiányoznának belőle az olyan funkciók, mint hogy a hangrögzítővel felvett magyar nyelvű beszédről (pl. sajtótájékoztató) a telefonom készítsen instant egy txt átiratot, ne nekem kelljen visszahallgatni és kigépelni. A karikázva keresést is egy csomószor használom most a Pixelen, a V2-n meg a több ablakos módot használtam rendszerint, iPhone-on ugye még egyik sincs.
Az automatikus szinkronizálást nagyjából meg tudtam oldani Android teló és Mac számítógép között azzal, hogy a Google-fiókot beraktam a macOS-be, de az AirDrop és az iCloud Drive fájlmozgatás szempontjából mondjuk így is néha hiányzik. Arra nem tudtam rávenni magam még, hogy a Pages helyett pl. Google Docs-ot használjak gépen szövegszerkesztésre, így az sincs meg pl., hogy mondjuk telefonon felírok valamit egy dokisba és amikor leülök a gép elé, látom egyből ott. De ez csak a saját megszokás / lustaság miatt van így, Office vagy GDocs vagy WPS Office használatával meg lehetne oldani ezt a "problémát" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Apple Watch
- iGO Primo
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest