Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Predatorr #27 üzenetére
Nekem is HMP6P van, igaz céges. Szerintem rohadt jó telefon, mondjuk az AI-t nem is látom, hogy mit is kellene csinálnia, hol is kellene neki engedélyt adni? Bár őszintén nem is hiányzik
HMP7P-re kíváncsi voltam, hááát ez nagyon nem meggyőző. Na mindegy, majd jövőre, hátha két generációnyi előre lépésért már érdemes lesz a céget megnoszogtatni egy telócserére. -
osonte
őstag
válasz
Predatorr #27 üzenetére
Pécsen egy egy egész sorvégen lóg a kétfajta töltő, nem számoltam, de jópár darab. A kábel nélküli USB-C-s (erre van írva, hogy GaN) és a kábeles USB-A-s (ezen nincs feltüntetve, hogy GaN, de találtam olyan leírást, ahol GaN töltőnek írja). Egy árban volt a kettő. Annyi, hogy az USB-C-s több fajta feszültségen tud tölteni, de a vége mindkettőnek a 100W. Más városban persze nem tudom mi a helyzet, de gondolom nagyobb városokban kb ugyanazzal a készlettel dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új év, új trükkök, de van-e még varázs a mobilos csúcskategóriában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- SSD kibeszélő
- LED világítás a lakásban
- Próba
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest