Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

válasz ghiottone #33 üzenetére

Van fejlesztői P9 nálam, de nem sokkal jobb P7 -hez képest. Amint írtam kijelzővédő üveg nélkül mindegyik jól működik, csak hát az nem segít ha leejtődik a telefon. Éppen ezért is írtam, hogy 3D-s arconosítás az ami csak szóba jöhet neki is és nekem is. Másik lehetőség, hogy a fejlesztői i15 Pro-t elkezdem "daily"-nek használni. B opció, hogy Magic 6-7 Pro-ra cserélem az S24-t. Bár ugye ott azért van méretben különbség.

[ Szerkesztve ]

B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

Az az igazság, hogy napi szinten többször beírkálni a jelszót (mert semmilyen szögből nem képes felismerni) az tényleg nem jó mulatság. De ha képes is, akkor is csak
    1. pin kód után első alkalommal
    2. az égitestek egybeállásakor
    3. farkasok táncot járnak teliholdkor

Hiába "elég mindenre" a P7, ha egyszerűen az, hogy a feloldása katasztrofális az tényleg elrontja a felhasználási élményt. Anno pont ezért adtam túl ZenFone 8-n. Oldallapi ujjlenyomat olvasók valamelyest jobban működnek (zenfone 9 / Xperia 10 IV) de azért az sem működik minden esetben. Talán az LG féle hátlapi ujjlenyomat olvasóval voltak jó tapasztalataim (V30 és G7-ből). Ezen fellül csak iPhone és Pixel 4 működött 10/10.

páromnak
    - telefonálásra
    - képek készítésére
    - böngészésre kell

Na most ebből a képkészítés az kicsit necces, mert Pixel után minden "rosszul néz ki". A Magic 6 Pro meg túl sokba kerül alapfeladatok elvégzéséhez. Ennél pedig valamiért csak a zoomos képek jó minőségűek. Viszont ToF 3D-s arcalapú azonosítás az nagyon nagy pirospont.

Q&A:
    - 2D arcalapú megoldást még a Pixelben sem mondanám megbízhatónak. Egyszerűen nem tudja ugyanazt, hiába van mellette "AI". És miután más nincs így marad a PIN-ezés vagy üveg nélküli használat (mert akkor jól működik) :)

[ Szerkesztve ]

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

Kezdőárán tényleg életképtelen, viszont nálunk most 90-95.000-ért árulják a Lite 6-t. Ha ez is lemegy akörülre akkor ha nem is nagyon ajánlott, de jó alternatíva lehet. Páromnak gondoltam Magic 6 Pro-t a TOF 3D-s arcfeloldás miatt. Régebben Pixel 4-t használt amin a 3D-s arcazonosítás nagyon jól működött (10/10 még este is). Azóta Pixel 7-t használ és még maximális tweakeléssel (vékonyabb kijelzővédő üveg, screen protector mode turned on, háromszoros különböző szögből regisztráció) is egy rakás kutyacucc. Nekem Az S24 ugyanez, pedig elvileg ebben az egyik legjobb szenzor van. Próbáltam más gyártónak a kijelző alatti megoldását de azok is felemásan működtek csak. Na most neki ez (majd ha lemegy az ára) akkor jó ajánlat lesz, hisz a Magic 6 (és vélhetően később majd a 7) Pro 3-3.5x ennyibe kerül. Tudom, hogy ez nagyon réteg feature, de aki olcsón szeretne jó ToF 3D-s telefont annak nincs túl sok alternatíva, nem hogy ebben az árban. (Az AI-s Pixeles megoldás és a 2D-s arconosítás az messze alulmarad!)

Új hozzászólás Aktív témák