Hirdetés
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkkoi
tag
Angol nyelv /régió hozzá van adva de alapból Magyarra van állítva. Nekem is fura mert céges honor / samsung telefonon ugyan úgy ahogy nektek kidobja mind a 2 verziót ékezet és ékezet nélkül is, csak ennél a telefonnál nem akarja.. lehet kap egy gyárit. Köszönöm a tippeket
-
Darkkoi
tag
Szia! Este már nem fogalmaztam pontosan. Igen arra gondolok, hogy mikor tárcsázásnál a telefonkönyvben/névjegyzékben keresem neveket és beírom a példa kedvéért : "Ak" akkor csak az Akos verzióval létező találatokat jeleníti meg, még a céges telefonon minden verziót feldob Ákos/Ákóóós/Akos. Tehát valamiért külön kezeli az ékezetes és nem ékezetes kereséseket. Én elsőre azt hittem töröltem a névjegyeket és utána találtam meg, hogy nem dobja csak fel csak ha helyesen ékezettel írom be. Ez a beállítást próbálnám kikapcsolni, hogy keresésnél minden feldobjon ne csak betű pontosan.
-
Darkkoi
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne lehet én vagyok a béna de ennél a készüléknél a tárcsázásnál ha keresek az emberek között, akkor ha véletlen nem ékezetes betűt írok be akkor nem adja ki a találatok között. Ez régebben más gyártónál nem tapasztaltam és nem tudom, hogy ez itt alap beállítás vagy valami külön be kell állítani. Gboard billentyűzet van beállítva alapértelmezettnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Vallás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest