- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
travis84
csendes tag
Sziasztok! Kb. egy hete használom a telefont. Egyelőre teljesen elégedett vagyok vele, mindenképpen megérte az árát. Viszont egy idegesítő, vélhetően szoftveres problémát tapasztaltam, mely elsősorban a Viber alkalmazást érinti. A lényeg, hogy Wifi hálózaton lehetetlen beszélgetést folytatni. Akadozik a hang, videó mindkét oldalon, kb mintha 2G hálózaton próbálnék beszélgetni. Amennyiben átváltok mobilnetre, megjavul minden. A Wifi nem lehet gond, mert legalább három különböző nagy sebességű hálózaton is ugyanazt a hibát produkálja.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Kollegámnak van egy ilyen készüléke és olyat szeretne beállítani rajta, hogy ha messengeren írnak neki akkor csak annyit jelezzen zárt képernyőn, hogy valaki írt de se név se üzenetet ne írjon ki. A válaszokat előre is köszönöm.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Fordos Laci #390 üzenetére
Szia! Oké köszönöm szépen!
Most már csak a Yetteles kell.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mihaczitomi #388 üzenetére
Szia!
mumtaz fórumtárs írta, hogy mit hiányol az át variált C430-baSzia a Vodafoneoson akkor a Honor tárcsázója van?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Fordos Laci #386 üzenetére
Szia Köszi!
Akkor ezek szerint csak a Telekom variál.
Esetleg Yeteles megnézné, hogy neki mi a Build száma.
-
mumtaz
senior tag
Én hasonló utat jártam be. HONOR 8 után HONOR 20 Pro, amit most váltott a Honor 90. De sajnos ezzel a szolgáltatóknál más szoftverezettséggel lelomboztak rendesen. Pont az volt a jó, hogy az előző két telón a saját tárcsázó/névjegy alkalmazásuk volt. Hogy bele küldték a sok google-s alap alkalmazást, azzal nem fogok kibékülni. Persze, ha máshol vettem volna, akkor C431-es Global firmware lenne rajta. Így meg a C430-as "szolgáltatói".
Kár, pedig a telefon egyébként nagyon jó. -
Orgi
addikt
Én ugyan nem vagyok tulaj, egy Honor 8 és egy Honor 20 után másféle váltottam, de 2 napja kezembe került egy Honor 90 és megdöbbentett, milyen pofás kis készülék ez, a rendszer meg tök ismerős, így pár perc nyomogatás után tök szimpi telónak tűnt...
-
Goxi
tag
Sziasztok!
Meglepő hogy csak pár száz hsz. van itt de talán ez a teló fő topicja.Kettő kérdés kapcsán szeretnék segítséget kérni:
1, fényképek készítésére időnként nagyon lassan történik, van hogy 2-2.5 másodperc. Nálatok is van ez? Lenne ötletetek hogyan lehet kiküszöbölni ezt a hibát?2, hogy tudok egy időben 2 alkalmazás megjelelniteni a képernyőn? Nem úgy h a 2. app kis ablakban az első fölé kerül, hanem hogy a kijelzőn fele-fele arányban legyen 2 app.
Köszi előre is.
-
válasz
mihaczitomi #378 üzenetére
Én az Alzánál akarta venni, de aztán itt az oldalon vettem egy 66 W 6000 ft-ért.
-
mihaczitomi
tag
Sziasztok ,szeretném a tapasztalatomat megosztani .....
nem kell feltétlen megvenni az Itthol méregdrága gyári tötőt megvenni .......
Alliexpresszen már az is ( csak ) 4.000 Ft
De olcsó 120 W-os töltővel is el tudtam érni a maximális ,Honor 66W os töltést
Az meg alliexpresszen Csak 2000 ft
-
DraXoN
addikt
válasz
dragonfx #376 üzenetére
Simán lehet a panel minőségét több szinten is gyártani, lehet jobb ez a panel mint más készülékben levő.
Lehet a kalibráció miatt "becsap" mert jobbnak látod a színeket (pl. élékebbre van állítva). Utóbbi fotóknál is erősen jelen szokott lenni nem egy készülékben, szebbnek találják az emberek az élénkebb színű fotókat, akkor is ha közel se az a valódi (anno samsung VS sony készülékek esetében sokan a samsungot jobbnak találták emiatt, pedig a sony volt sokszor a színhelyesebb.. csak az olyan "fakó" volt a másikhoz képest)
a minőségnél megragadva, "sima TFT-IPS" paneleknél is eléggé nagy a szórás, pedig a technológia (közel) azonos. oled esetén is létezik ez. De okozhatja a rajta lévő üveg minősége is, vagy a ragasztó minősége az üveg és a panel között (de akár csak egy extra bevonat az üvegen is nagyon változtathat a látványon akár pozitív, akár negatív irányba). -
dragonfx
veterán
Sziasztok
Mitol erzem latom szebb elesebbnek ennek a mobilnak képét mint mas amoledeset?
Neztem note12 pro es note 13 pro.t is de ennek szebb.mi az oka?
Grafikus mag? -
DraXoN
addikt
válasz
DefJamHUN #373 üzenetére
Biztos az android auto-n keresztül megy a hívás nem pedig a fejegység bt rendszerén át?
(az android autó rendszerében mindenféle másolás nélkül elérhető kéne legyen a telefonkönyv és a hívás is úgy jelenik meg, hogy látható teljes képernyőn vagy osztható képernyőn.. pl. minkor a térkép az egyik oldalon, a zenelejátszó a másik oldalon van, az egyik helyére bemehet a hívás "ablaka")Ez autó gyári rendszere? Vagy valami utólagos fejegység?
-
mumtaz
senior tag
Hát vajon mit is válaszolhatnának!? Ugyanazt, amit egyébként XDA-n is írtak páran nem 90-esre, meg Magic5-re és hasonlókra. Ott is akadtak külföldi szolgáltatónál vásoltaknál C430-asok és a "Global" meg C431.
Egyébként a 3 éve szintén hasonlóan a Telekomornál vásárolt Honor 20 PRO-m C431-es.
Jól jönne egy "cross flash". Anno a Honor 8-as időkben még olyan jó volt, hogy volt egy csomó lehetőség. És mindennek az alapja sajnos az a fránya bootloader.
-
Régen a T-comnál elég jó kedvezményeket adtak, de ott is már mintha fogukat húznák. Én Vodás vagyok 26 éve ugyan az a számom még mindig és flottábba benne van a család is összesen 6 előfizetéssel, és telefon vásárlásra semmi kedvezmény, a havidíjunk 5000 ft most korlátlan beszélgetéssel és 12 gb nettel, de ez már megszünt és most ennyiért 27 gb netet adnak, vagy a korlátlan nettel is 7000 ft azt hiszem.
-
mumtaz
senior tag
Volt kedvezmény. Bár két előfizetésem van egy fiókban és online a rendelésnél természetesen mindenáron be akarta rakni mindkettőt hűségbe. Meg persze nyomta a nagyobb díjcsomagra váltást, meg azt, hogy ugyanazokkal a paraméterekkel de drágábban akarta adni az "új" díjcsomagot.
Na nem is ott rendeltem. Előkaptam őket chaten, hogy eszem ágában sincs egy telefon miatt mindkét előfizut hűségbe rakni és megtartom az eddigi díjcsomagomat.
Így persze nem volt akkora a kedvezmény a feltüntetett teljes árhoz képest. De ha a két előfizumat hűségbe rakta volna, akkor havi 14 ezer valamennyit fizettem volna. A ráfizetés sokkal többre jött volna ki, mint amennyi kedvezményt adtak, mert jelenleg a két előfizu összesen 7900Ft.
De hányan becumizhatják, ha online vásárolnak a "webshopjukon" keresztül.
Olyanok, mint a biztosítók a költségtérítéssel. A legtöbb helyen nem kötik a a károsult orrára, vagy nagyon eldugott helyen, ha GTK-ra törik a kocsidat, nem csak a károdat kell állnia a biztosítónak, hanem egy másik autó vásárlásánál az átírási költségeket is. Csak ezt nem mondják.
Na ezek is ugyanolyanok, hogy az automata rendszer csak a számukra legkedvezőbb ajánlatot hozzák fel. Ha ráböksz, megszívtad. -
DraXoN
addikt
kedvezmény? mo-n? szolgáltatónál? ... itthon olyan nincs (angoloknál, németeknél, franciáknál nevetséges áron vágják az ember után a telefont az előfizetés mellé)
itthon kedvezmény max annyi, hogy "0%os részletre".. minimális kedvezmény ha nagy csomag van, de az is jelentéktelen.. A magyarázat: nagy kockázati tényező ez az ország a sok bebukott készülék vásárlás miatt (így globálisan szívhat mindenki).
Eleve itthon csak kerek szemekkel lehet nézni, hogy pl. a samsung milyen akciókat nyom a tavalyi vagy tavaly előtti készülékkel rendelkezőknek ha "becserélnék" új készülékre (itthon? max dob egy kis "aprót", ott meg kb. annyi apróért hozhatod el az újjat).. az ok? itt is, itthon "trükköznek" a vevők, visszaélnek a rendszerrel.
És folytathatnám, több szerviz hálózat emiatt nem csinál itthon olyan garanciális programokat mint nyugatra, mert itt a kiskapukkal üzletszerűen élnek vissza (ez hivatalos magyarázat).Ezt kapja egy "trükköző" nép.. kedvezmények... heh... ahhoz felkéne nőni itthon a fejekben (na jól letértem a témáról)
-
gabe_
őstag
Megérkezett a Honor 66W-os töltőm, de jó látni a "Szuper töltés max66W" feliratot
Csak úgy vágtatnak az kis elektronok -
mumtaz
senior tag
Na mondjuk ezt megértem valahol. De ha valaki telefont vesz, akkor azért sok esetben választ és ha kimondottan egy gyártó termékét veszi, akkor azt azért is teheti, mert megszokta annak a felületét és nem csak a hardver számít. Hogy egységesítik a felületet, azzal részben pont azt veszik el, amiért a vásárló kitartott a márka mellett. Esetemben most ezzel kivettek egy funkciót, amire szükségem lenne és amit ugyanez a telefon más gyári szoftverváltozattal tud.
Bár igaz, hogy szolgáltatói oldalon meg ott van, hogy kedvezménnyel adják. De ezért vannak egyéb megkötések is a részükről.
-
mumtaz
senior tag
Sajnos kár ezért a szolgáltatói hülyeségért. A Magic5 Pro fórumban is sokan rá voltak állva erre a témára, hogy a Honor a mobilszolgáltatók igényeinek megfelelve adja ki a C430-as változatokat full Google alkalmazásokkal és nem a gyári Honor cuccokkal. A C431 meg elvileg a "Global" változat a Honor alkalmazásokkal.
Nem tudom, hogy a szolgáltatók miért erőltetik ezeket a Google féle cuccokat. Én semmi értelmét nem látom. Biztos van, csak nem user oldalról nézve.
A másik dolog is már csak általánosan a szomorúság már pár éve, hogy nem lehet nyitni a bootloadert. De az meg nem ennek a telefonnak a hibája.
De, mint korábban írtam, ez Honor 20 Pro-mnál nem volt gond, mert bár azt is a Telekomtól vettem, de azon még a gyári tárcsázó és névjegyzék volt és egyéb dolgokra is volt megoldás rootolás nélkül. Így nem is hiányzott a nyitható bootloader. -
mumtaz
senior tag
Sajnos erre tartott a Honor. Honor 8-nál még kellett a root a reklámmentes YT miatt. De akkor még nyitották a bootloadert. Honor 20-as időszakban már nem kellett hozzá root, de addigra meg már ugye nem is lehetett a zárt bootloader miatt, de abban minden meg volt roorolás nélkül is. Na most itt a Honor 90-em és csak teszem szét a kezeimet.
-
bubus66
nagyúr
És van mellette még egy valami amit a Telekom ad ki DT (HUN 7.1.0.3) CT. Abban Telekom alkalmazások vannak benne, meg hívás javítás állítólag, érdekes, akkor ami nem szolgáltatónál lett vásárolva arra miért nem kell.
Különben a Xiaomiknál is ez van a szolgáltatás a Googlevel van tele, csak ott annyival könnyebb, hogy regisztráció után 1-2 hát és lehet nyit a BL. Onnantól meg lehet tenni rá már másik Firmwaret pl.: Indonézt vagy Taiwanit. Ezekbe alapból benne van a hívásrögzítő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb számozott Honor készülék érkezett Európába. A márka függetlenedése óta ez a legjobb ajánlat a szériában, de azért nem tökéletes.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest