Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaczitomi
tag
https://www.aliexpress.com/item/1005005876100280.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.947bc0764zWS2f&algo_pvid=64a0c527-96ea-42aa-8312-f1e5901f47dc&algo_exp_id=64a0c527-96ea-42aa-8312-f1e5901f47dc-0&pdp_npi=4%40dis%21HUF%218031.03%213729.56%21%21%21158.12%21%21%402103228816953164685087474e6422%2112000034665848772%21sea%21HU%210%21ABS&curPageLogUid=RIyeeAL7bgkt
-
-
DjYok
csendes tag
A HUAWEI WATCH GT2 PRO órához melyik alkalmazást lehet használni? A Honor alkalmazása nem kaocsolódik hozzá .
-
Corbie
csendes tag
Köszönöm!
Megrendelem, ha nem is tölt 66W-al biztos jobb, mint a mostani gagyi töltőm.
-
ttamas
tag
szinte teljesen mindegy, milyet veszele, csak a saját gyorstöltöjét támogatja, leggalábbis nekem sem pd, sem qc ggyorstöltővel nem ment talán 2 amper fölé. az más tészta, hogy az autónak a beépített usb portja is pluszba tölti, ha android auto-n használom a navigációt. Na nem túl gyorsan, de másfél óra navigáció után 75-ről 82re feltöltötte.
-
Corbie
csendes tag
Sziasztok!
Autóba szivargyújtós töltőnek melyiket ajánlanátok hozzá?
Baseus autós töltő USB/USB-C 65W 5A SCP QC 4.0 + PD 3.0 ezt néztem ez jó lehetne? -
DraXoN
addikt
Én mondjuk megszoktam/megkedveltem már anno a sony xperia z1 compact-ommal ezt, vagy 8-9 éve, nekem tetszett ez a "felosztás" (azt azt mondták akkor is "nem innovatív" a sony). Azt azt lecserélve "sajnos" jó pár évig nem találkoztam ezzel újra (Lenovo K3 Note, Lg V20), csak az utóbbi talán 2 évben van újra ez a Huawei mate 20 X 5G telefonommal.
-
DraXoN
addikt
válasz
veressjanos
üzenetére
nem biztos, hogy szerkeszthető az állapotsáv
Huawei Mate 20 X 5G esetén nem lehet eltüntetni "állandó" ikonokat.
Az egyetlen amit lehet az a Szolgáltató nevének eltüntetése/megjelenítése és hálózati sebesség eltüntetése/megjelenítése.Ez a telefon meg részben annak a rendszernek az "öröklése", bár talán egy korábbi verziójé még mert a kettészedett értesítési sáv hiányzik (de kb. mint ha nem is nyúltak volna hozzá a kettéválás óta).
-
veressjanos
aktív tag
válasz
burriebonz
üzenetére
Igen, köszi! Erre már rájöttem. ☺️
Az állapotsáv szerkesztésére viszont még nem... -
burriebonz
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Ha be van a teljesítmény mód kapcsolva akkor jelzi ki ezt.
-
ttamas
tag
Jól sejtem, hogy a telefon direkt nem támogat semmilyen qc és pd gyorstöltést, csak a gyárilag ajánlott töltővel ? Sem dpvel, sem qc3as gyorstöltővel nincs sebes töltés, kb másfél óra, mire feltölt. Általában nem baj, de ha elmarad az éjszakai töltés, tud kellemetlen pillanatokat okozni.
-
-
gabe_
őstag
válasz
veressjanos
üzenetére
Szerintem ezen ilyet nem lehet

-
gabe_
őstag
válasz
veressjanos
üzenetére
Van olyan telefon, ahol ezt ki lehet kapcsolni?
-
válasz
veressjanos
üzenetére
Nincs ilyen telóm, de szerintem, ha kikapcsolod az NFC, akkor valószínűleg el fog tűnni.🤔
A fölülről legördülő menüből tudod elérni az NFC ikont, vagy a beállítások listájában. -
veressjanos
aktív tag
Nem vagyok szakértő, csak egy amatőr....ezért bocsi ha esetleg nektek megmosolyogtató a kérdés.
Most váltottam erre a telóra és kicsit zavaró, hogy pl. az NFC kis ikonja ott van az állapotsávban. Van mód arra, hogy azt vagy bármelyiket onnan eltüntessem? -
gabe_
őstag
Aki szeretne üvegfóliát a telefonra, annak tudom ajánlani ezt a fajtát: link
Teljesen rásimul a lekerekített kijelzőre is, én meg vagyok elégedve vele. -
metalstorm
aktív tag
Szia! Neharagudj de a s10+ ezerszer jobb! A Honor az csak egy erőltetett olajfestmény
Nem hiszem el hogy csak én látom mekkora xar... pedig a szemem már nem a régi! Ja és bocs, nem szídni akartam. Csak hangsúlyozni próbáltam a különbséget. Egyre biztosabb egy S10 vásárlás... Az a qrva volte nem megy a pixelen....
-
DraXoN
addikt
Ahogy öregszik a telefon úgy romlik a képminőség idővel (karcok a lencsén, az UV-fény "mattítja" az optikát ha műanyag (olcsó telefonban), ha üveg az is kicsit megfolyik, és a szenzor is "mattul" UV től szenzort), de a sok használattól a szenzor korával idővel egyre erősebben fordul elő "szivárgás" 2 foto-cella között (nem jut eszembe mi is a neve most pontosan egy-egy optikai elemnek a szilicium lapkán), ami által zajosodik a kép.
Persze a telefon minősége is befolyásolja mi-honnan és mennyire romlik, jó eséllyel 2-3 éves távlatban fel se tűnik, de lehet egy azonos beállítású fotó új korában és 4 évesen más minőséget hozna ki... főkép gyenge fényviszonyok mellett lehet ez látható (este pl.)
Persze ... itt a szoftver updatek is bele tudnak kavarni. Nem jellemző de azért fodult már elő, hogy egy-egy új modell megjelenésekor a kameráját az előd modelnek "visszabutítják". (Apple és Samsung is futott ebbe bele, de ráfogták, hogy "szoftverbug" volt és javították egy új verzióval... De LG V20amnál is eljátszotta ez az LG, hogy a mentet képek bitrátája az újabb android verziókkal csökkent.. ezáltal erősebben tömörítette a képeket ami nem tett épp jót a minőségnek.. ők nem is kommentálták, a csökkentést 2x is eljátszották 7->8as droid és 8->9es droidok esetén... utóbbi droid verziót csak a koreai változat kapta meg, mindenki más a 8ason ragadt.. szerettem azt a telefont azt leszámítva, hogy évente kellett új akku bele :\ ... mondanám jó, hogy cserélhető volt hátlap levétellel) -
gabe_
őstag
válasz
metalstorm
üzenetére
Én egy Samsung Galaxy S10+ képeivel hasonlítottam össze, oké, az ugye 4 éve csúcskészülék volt, és szerintem annak a fotói még mindig jobbak. Kivéve talán a sötétben készült képeket, ott mintha jobbat tudtam lőni a honor 90-el.
(Tudom, almát a körtével hasonlítottam ösze)

Én mindenesetre elégedett vagyok a honorral. -
nagysandor79
aktív tag
Sziasztok. Van egy honor 10 es telefonom. Lassan csere érett. Tudom hogy ez honor 90 topik.
Max 100 000 ig melyik honort javasoljátok. Fő szempont a fényképezés és az Üzemidő. -
válasz
Fordos Laci
üzenetére
Tudom, hogy kikapcsolható. Az a probléma, hogy alapból be van kapcsolva a bekapcs gombra aktiválás.
-
metalstorm
aktív tag
Egyszerüen nem értem... 200mp és hasonló számok de valami tragikus az összes ilyen Honor, Huawei, Xiaomi mobilok. Olyan gagyisan kinai... Szinte sajnálom hogy ezekről tesztet csinál egy két szakértő. Egy 2017-es Google Pixel 2 - est használok, hát a közelébe sincsenek ezek a "csodamobilok"
-
válasz
burriebonz
üzenetére
A Yettelnél 66 wattos 10000 ft. Ha nem gyári kell hozzá, rengeteg van, Blitzwolf, Baseus stb...
-
A ki-be kapcsoló megnyomásakor a Google segéd ugrott fel, más lehetőséget nem találtam.
Sokáig keresgéltem, hogyan lehet más alkalmazást hozzárendelni, de nem találtam, erre az egyik kollégám, csak hosszan nyomta a gombot kb. 3-4 s, ekkor a Google asszisztens helyett feljött a kikapcsolás menüje.
Még így nem találkoztam ezzel a lehetőséggel, hát egy kicsit furcsa. 🤣😁 -
Sziasztok!
Abba kérnék segítséget, hogyan lehet kikapcsolni a Honor 90 Lite telefonkészüléket.
Egy kollégám vett egy ilyen telót, de nem tudjuk kikapcsolni. Ilyet még nem láttam, nagyon banális dolog, de nem jövünk rá, pedig nem egy telóm volt már.
Remélem itt a Honor 90 topicban van rá ötlet. 🙂 -
tamas.varga5
tag
válasz
burriebonz
üzenetére
Szia, de igen, a Device info HW nevű appal teszteltem, szinte mindenben a Honor 90 összetevőit listázza ki. Utolsó esélyként a Honor magyarországi képviseleténél rákérdezek erre.
-
burriebonz
tag
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Valami külsős progival nem próbáltad kinyerni az adatokat?
Nem igazán ismerem a rendszert, de lehet a korai demo daraboknak más a modell számuk, de hát azért frissülnie meg kéne azért... Érdekes mindenesetre, -
tamas.varga5
tag
Sziasztok! Mi a hiba a készülékemmel? A telefon software /névjegy adatok/teljesen eltérő adatokat mutat, mint a tesztprogramok. /device info HW/A készüléket az első gazdája aki Telekom dolgozó, egy nyereményjátékon nyerte néhány hete, tőle vásároltam meg, együtt bontottuk ki. Teljesen tanácstalan vagyok, mi az igaz. Nem frissül a Magic OS sem és elképzelhetetlen számomra, mi az igazság? A dobozon látható NOT FOR SALE felirat, gondolom azt fedi, hogy kereskedelmi forgalomba nem árusítható, de ennek ellenére még frissülnie kellene és nem fals adatokat megjeleníteni.

-
burriebonz
tag
Valaki esetleg tud valahol fali adaptert? Lehet én vagyok béna, de hazai webshopból sehol se találtam elérhetőt...
-
gabe_
őstag
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Szép mint egy birodalmi rohamosztagos

-
tamas.varga5
tag
válasz
tamas.varga5
üzenetére
-
tamas.varga5
tag
Szia, én a gizzmo.hu - ról rendeltem egy masszív, mutatós, fehér-fekete tokot, de talán most kifogyott. Egy kérdésem nekem is lenne, az előtelepített alkalmazások közt van egy beta club nevű. Azt sem törölni, sem bezárni, sem tiltani nem tudom. Folyamatosan jön valami értesítés az apptól, ami kicsit idegesítő. Vanerre valami megoldás? Köszi.
-
gabe_
őstag
válasz
Fordos Laci
üzenetére
De a telekomnál úgy láttam, igen.
-
Fordos Laci
csendes tag
Sziasztok !
Most néztem már nem adnak hozzá tabletet az euronics és mm . 🙁 -
Nekem is fontos a desktop mód, és én is épp utódot keresek a P30-nak. Általában azokban a típusokban van, amiknek az usbc csatlakozója már 3-as típusú, mert az tud hdmi video kimenetet és a gyártó veszi a fáradtságot a desk mód fejlesztésére.
Ezekben van desk mód:
Honor Magic széria, kivéve a lite nodellek
Samsung S és Note széria, FE modellek is.
Huawei P és Mate széria, kivéve lite modellek.
Motorola Edge széria, kivéve lite modellek És van egy kakukktojás: Edge 40. Ez usbc 2-es, mégis van ready for, de csak display port kimenet és nem hdmi. Monitoron lehet, hogy jó, én kábelesen nem tudtam használni mert LG tévére kötöttem volna és azon csak hdmi can. DP/hdmi étalakítóval se megy, csak wifin (miracaston) működik tévére. Chromecast-el se működött (2-es van itthon) Wifin borzalmasan laggol: egér szakadozva megy, hang fél másodpercet késik stb. A P30 desk módja után annyira kiábrándító, hogy ez miatt eladtam az Edge 40-et. -
DraXoN
addikt
nem, desktop mód, ha pl. tv-vel vagy monitorral kapcsoljuk össze HDMI-n át, akkor lehet választani "normál kivetítés" és "asztali mód" között (pl samsung DEX, hátha ismertebb ezen a néven). De chromecast-el vezeték nélkül is működhet (ha nem első generációs a chromecast).
Honor Magic 5 Pro-ban van pl. azt tudom, Honor 90 Lite-ban nincs.. de ebben a "közepes" variánsban vajon van? (ez részemről a vízválasztó légyen-e vagy ne).Jelenleg Huawei Mate 20 X 5G telefonom van, abban van ilyen mód... szoktam használni programozásra rajta keresztül
(php, dockerrel, virtuális gépben, de létezik "könnyűsúlyú IDE" natívan is, kisebb dolgokhoz jó lehet, a docker miatt kell virtuális gép, de ha nem dockeres a projekt akkor az se kell).. szűkösen is férek el a 256GB területén a "telefonomnak" 
-
DraXoN
addikt
Tudja valaki ennek a modelnek van desktop módja?
-
balewi
aktív tag
Sziasztok,
Ha valaki komolyabbra váltana, akkor van számára egy Xiaomi13-am.
Én szívesen visszaváltanék a Huawei vonalra
-
Fero1983
újonc
Sziasztok
Egy Honor 90-et szeretnék csatlakoztatni az andoroid autóval, bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik van hang. De amikor rádugom usbn keresztül csak töltés van, rezeg. Amikor feldobja az ablakot hogy android autó,fájl átvitel és beakarom jelölni nem engedi. Már korábban volt hozzá csatlakoztatva Samsung S7edge, Honor 20 és egy Xiaomi Mi note 10lite is. -
chakram6706
tag
Nem tudom valaki írta e már, nincs erőm minden hsz-t átolvasni, de a külföldi videókban ( mindben), ott van a töltő és a tok a dobozban. Jah, hogy Indiában és a többi keleti országban sz@rnak a környezetre? Nem hiszem. Ott egyszerűen nem nyelik le az emberek a hülyeséget. Euban veszik a Samut akár van töltő akár nincs. Akkor miért ne kérne + pénzt a gyártó? Vegyétek csak....
-
ttamas
tag
Mate 10em volt, asszonynak mate 20, nekem mate utan honor 20pro lett 3 eveig, most ket hete honor 90. Megbánnni nem fogod, samunkat nezegettem es realme-t, de honor rendszere hasonlit leginkabb huaweire, minden a helyén van, gyors reszponziv, minden ugy mukodik ahogy megszoktam, kijelzo fasza, keszenleti idő is rendben van. Ez nem Lite, hanem a sima Honor 90, de kistesora is ervenyes lehet.
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt vagyok kinéztem a Honor 90 Lite 5G 256GB 8GB telót!
Huawei Mate 20 lite-ot cserélném le vele! Szerintetek jó választás lehet a telefon?? Nem nagyon ismerem a Honort ! -
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy feleslegessé vált új Honor 90 fekete Nillkin tok.
[link]
Beszerzési árban átadnám. -
gabe_
őstag
Nem tudja valaki a Mediamarktba mikor várható?
Ma megrendeltem... -
ttamas
tag
Mediabol ma jott meg. Tok nagyon hianyzik, polcon nincs valahol ? Netrol csak jovo heten jon meg
-
fischi
tag
Akinek már megjött: ötlet hol lehet hozzá tokot kapni? Amúgy én két napja használom, ha van kérdés jöhet

-
Mono_G
tag
Igen az emag és az mm is 220-ért adja, de nem állítják be úgy, mintha egyből 80 ezer kedvezményt adna a termékre. Ennyi erővel adhatna 150 ezer kedvezményt úgy, hogy a végén az ajánlott fogyasztói áron kapod. Ha valaki nem tudja, hogy alapból mennyi volt a nyitó ár, és ez alapján veszi a yetinél, az nekem a vásárló megtévesztésével egyenlő. Nekem ezzel van problémám.
-
jeni
félisten
Az Emag és a Media Markt is 220ezer Ft áron adja, itt pluszban ketten adnak egy tabletet is ajándékba.HONOR Pad X8 10,1
Tulajdonképen így is megérős mert a Yettel nem fog megszűnni és így tutit 2 év garit kapsz a telóra. Csak 1 hónap kártya díjat kell fizetned ami hűség nélküli ami 2500Ft és kapsz egy telefonszámot is 3Gb net 30napra kártyacsomagban.
A Yettel is ad ajándékba Honor X8 tabletet -
Mono_G
tag
-
DraXoN
addikt
és igazából ezzel meg is lett magyarázva miért nem teljesen PD kompatibilis a telefon csak kisebb töltési szinteken.
type-c - type-c kábel kell a pd töltéshez hivatalosan, illetve a készüléknek támogatás erre.
lehet pd vel tölteni type-c - type-c kábellel, de pont úgyreagál rá mint a régi huawei telefonok. pl. a Huawei Mate 20 X 5G telefonom. Valami saját szabvánnyal 40W gyorstöltést tud, de az USB A - Type-c kábellel történik. Ha PD töltőbe rakom type-c type-c kábellel, akkor viszont csak 18w töltés van.
Ez a honor elvileg külön vált, de még mindig a huawei alapokat használják. (utánanézve a töltésszabvány is huawei féle). -
Rosy
csendes tag
Tudja valaki esetleg,hogy szolgáltatóknál mikor jön ki a teló? Volt egy július 17. dátum,de már azt sem találom...
-
crosser51
csendes tag
Sziasztok érdeklődni szeretnék, hogy aki vett esetleg ilyen telefont milyen kábelt adnak hozzá
Usb A - Usb C vagy mindkét vége Usb C ?
Köszi előre is az infót? -
Tiédetis
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Leírnám, de úgysem értenéd meg, hogy mi a probléma.
Egyébként meg nulla köze a problémádnak a témához. Az amcsi fegyvereknek meg aztán pláne. -
7Heads Drago
veterán
[link]
De linkelhetek notikat, PC-ket, órákat ..... stb. Ez mind Huawei és ezek szerint egyik se veszélyes mivel engedik forgalmazni. Pedig egy számítógépen sokkal több személyes adat van, lehet mint bármi máson. Pedig ha valaki vesz magának az jóeséllyel használni is fogja.
Az 5G előtt is volt adat lopás meg tartok tőle hogy a 10 G-nél se lesz máshogy. Ha te beveszed ezt a süket dumát, hogy itt csak a kínaiak lopnak adatot és csak ők használják ezt sötét dolgokra az a te dolgod. Én ezt nem hiszem el. És ne a média által mantrázott sablon szöveget írd vagy másold be nekem. Ez bla-bla. Még szerencse hogy itt az amcsik a jófiúk és ők ugye sose lopnak.
A lényeg hogy ne puskával lőjenek le minket a kínaiak szemből, jó lesz bármilyen amcsi kézifegyver vagy tank is, mert az legalább hátulról fog lőni.
-
Téves, a ZTE más miatt úszta meg.
És nem is igazán úszta meg a ZTE, mert majdnem odalettek.. Sőt jelenleg is több országban tiltólistásak..
Ugye a leginkább populáris USA a leghangosabb a témában, de... [link]
Ha jól rémlik a ZTE belement még valamiféle személyi cserékbe is, de ez már nincs meg teljesen, lehet halvány pletyka a részemről.
Bocs, jól emlékeztem, a ZTE teljesen más miatt került tiltásra, 2018-as hír.
Szóval a megúszta szerintem elég véleményes, és más a tematika is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami most van autós töltőm az már szegényke nagyon kevés. A P20 telómat is alig tudta tölteni.
(Telekomos telefon)