- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
A témát lezárom. Egyrészt - mint látható - az ügyfélbiztonsági kód nem tudható meg legálisan, mi pedig nem annyira szeressük az illegális dolgokat. Másrészt nem lenne jó az sem, ha valaki ''felbújtódna'', hogy megszerezze anyagi előnyök miatt.
-
xcbiker
addikt
Ha van itt valaki jószandekú aki a Vodánál dolgozik nekem az is megfelelne ha a tulajnak küldene egy értesitőt, hogy szeretnék vele kapcsolatba lepni az átiratás miatt. Megcsak nem is ingyen kérnem. Nekem ez fontos lenne, mert kesőbb eseteg előfizetesesre valtanék.
Panonnál ilyen esetben azt mondják: vigyem a karit + személyit, egyebeket és a nevemre írják. Ennyi. -
xcbiker
addikt
Ha van itt valaki joszandeku aki a voda-nal dolgozik nekem az is megfelelne ha a tulajnak kuldene egy ertesitot, hogy szeretnek vele kapcsolatba lepni az atiratas miatt. Megcsak nem is ingyen kernem. nekem ez fontos lenne, mert kesobb eseteg elofizetesesre valtanek.
-
Viszlát
addikt
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
Ment a válasz
-
-
xcbiker
addikt
nekem inkább azért lenne lényeges, hogy csomagot, esetleg előfizetésesre váltsak.
lényeg hogy maradjon ez a szám. -
Viszlát
addikt
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Mondjuk rosszindulatúság?
Bár ebben az országban rosszindulat nem is volt soha
-
-
koppkopp
csendes tag
A visszaélést arra értettem, hogy üf.bizt.kód nélkül megrendelne szolgáltatásokat, és te meg csak lesnéd a számládat, amikor azt látod, hogy van interneted, meg wapod annélkül, hogy Te kérted volna. Vagy például tarifacsomagváltás, stb... stb.... Hmm... Akkor tényleg nem fontos a kód, ugye?
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Amen.
-
Hagyjuk már ezt a ''kedvességből'' majd jól visszaélnek az adataival az ügyfélnek dolgot!!! Mi vagy te, az ombuccman?
Én is számtalan dolgot megtehetnék a kezem közt átmenő igazolványokkal, adatokkal, de nem teszem!!! Aki vissza akar(t) élni az adatokkal, az ezen lehetőség nélkül is megteszi/megtette!!!
Peace!!! -
koppkopp
csendes tag
Igen, aztán ''kedvességből'' majd jól visszaélnek az adataival az ügyfélnek. Nem véletlenül találták ki az üf.bizt.kódót. A szolgáltatások megrendeléséhez pedig nem szükséges a kód. MMS, NET, WAP, HP, -1270-re smsben, lemondás XMMS, XNET, XWAP, XHP (ezek a fontosabb szolgáltatások, amiket smsben meg lehet rendelni a kártyáról.)
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Nálunk minden nagyon nehéz, és merev.
-
Ez gáz...
A Pannonnál ez úgy működik, ha be tudja bizonyítani, h. ő használja a kártyát (tudja a választ a mikor, mekkora összeggel töltötte fel, mely számokat hívja, stb. kérdésekre) akkor a nevére venheti, ill. intézheti az azzal kapcsolatos ügyeket is.
A Vodának ezen kellene változtatnia, nem elég ügyfélközpontú, már ami az ügyek intézését illeti... -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Itt nem ez a lényeg.Ha a tulajdonos bemegy egy márkaüzletbe,akkor szig száma alapján kiadják az übk-ot.Ha nem a tulaj megy be, akkor semmit nem adnak ki.Arra gondoltam, ha tudja hogy hol vették a kártyát, és az véletlenül egy viszonteladó, akkor ''kedvességből'' kiadhatja a kódot.
-
-
ragazzo
őstag
Azért nem ennyire rossz a helyzet. A héttől kezdve már a viszonteladóknak is van némi ''rálátása'' a telefonszámokra, illetve a szerződésekre.Ha tudod hogy hol vásárolták a kártyát, akkor be kell menni egy viszonteladóhoz (már ha ott vették), és megmondja a kért dolgokat.Én megmondanám.
-
bzoley
veterán
Korábban már valahol leírtam az élményeimet valahol az üb-kóddal kapcsolatban.
Én boltban vettem telefonnal a kártyát, de mivel hasonlóan régi és többször nem tudtak segíteni kód nélkül, mert a fene tudja hol vannak a papírok azóta(csak boríték a pin/puk kódokkal meg a ráragasztott műanyag kártyával, amből a sim-et kitörtem van meg), elsétáltam egy ügyfélszolgálathoz(Westend) üb-kódért. Több, mint egy órát vártam, míg sorra kerültem. Elmondtam, miért jöttem, személyit kértek, adtam. Majd közölték, hogy nem az enyém a kártya és szerezzek másikat, míg le nem tiltják.
Ez egy kicsit más történet, de a lényeg, hogy ha nincs a kezedben egy szerződés, amivel igazolod, hogy a tied, akkor nem fog menni a dolog. Hasonló okok miatt nem akartam kártyát cserélni. Azóta is azt használom, azzal netezek. -
xcbiker
addikt
Segítség kellene.
Ez a kártyát már vagy 5-6 éve vettem egy sráctól és már semmim nincs meg hozzá.
Honnan tudhatnám meg a kódot? Mert így elég sok szolgáltatástól elesek. Simet nem cserélném le, mert minden ismerősöm ezt a számot ismeri.
Help!
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest