- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
QQRIQ
tag
Szerintem a S.M.A.R.T. nem mukodik, ha RAID-et hasznalsz - nekem hasonlo problemam van ugyanezzel a programmal. Raadasul azt is olvastam, hogy amennyiben RAID-et hasznalsz, a BIOS-ban fontos kikapcsolni a S.M.A.R.T.-ot. Nem volt magyarazat, miert...
Igaz ugyan, hogy en nem lattam semmi kulonbseget, akar be volt kapcsolva a S.M.A.R.T. akar nem. Viszont eddig semmilyen program nem tudta olvasni a S.M.A.R.T. infot a RAID 0 stripe-ommal, szoval ki is kapcsoltam a BIOS-ban. -
TommyGun
őstag
NEM rossz ez a speedfan csak nem ismeri a alpomat pedig nem ritka fajta...MSI sőt semmilyen MSI-t nem ismer ahhoz képest hogy az MSI a világ harmadik gyártója lapokból......bezzeg a ratyi Abit benne van.....JAAAA és lécci segitsetek már nekem mert két winyóm is RAIDON van egyedül nem mirrorozva de sem ez sem a CPUCool nem kezeli le a SMARTot a RAIDON......nemtom mmmmééé......?
:( -
TommyGun
őstag
Akkor írhatsz valami linket ahonnan lekaphatom KÖSSZ :D
-
wassermann
addikt
Én az ECS K7S5A-mhoz a speedfan-t használom. Ami lényeg, hogy ingyenes!
A hőmérsékletek mellett a többi progihoz hasonlóan az FSB-t is tudod vele állítgatni és a SMART vinyók diagnosztikai üzeneteit is kezeli. -
Pala
veterán
Héééééé cspety!!!!!
Mondd csak, jó a lap???? Én is ilyet akarok venni, és érdekel, hogy stabil/megbízható-e!!! -
A cpu cool az egyik legjobb a témában.
[L]http://www.podien.de[/L] -
cspety
tag
Most vettem egy ECS k7vta3-at 1600+ Xp-vel. Tudnátok segíteni abban, hogy milyen progival figyeljem a hőmérsékleteket. (proci, stb..) A MBM nem jelezte ki. Segítségeteket előre is köszi.
Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest