Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Sziasztok.
Már két hete használom a telót és minden rendben van vele. Szeretem, jó masszív telefon.
A töltésre lennék kíváncsi, eléggé melegszik a telefon ha tölt, nyilván ez a 66w nak köszönhető,de ha van rá módszer ki lehet kapcsolni? Vagy töltsem gyengébb töltővel? Mennyire káros ez a gyors töltés hosszú távon? Eléggé be jött a teló, jó lenne sokáig használni.
Előre is köszönöm. Szép napot. -
heavygrip
senior tag
Tehát ugyanaz mint a power armor 18, kivéve hogy az 5g-s, a 19 meg 4 g-s.
-
válasz
#21221888 #25 üzenetére
Meg kell vallani egy dolgot szuperjól nyomnak a kínaiak pár zs-brandnél: a marketinget. Egy példányt tényleg jól összekalapálnak és lemennek vele 10méterre búvárkodni, vagány weboldalakat rittyentenek szuper speckókkal.
Az xda-t felásva a tulajok sirámaiból derül ki, hogy hopp, ez-az nem működik, hiába a dupla méretű/súlyú/töltési idejű akksi, a valós használati idő alíg jobb, mint egy 4xxxmAh mainstream telóé, itt ott befigyel egy trójai a rendszerbe, hopszlá az énpéldányom beázott vissza kéne küldeni Kínába gariztatni... A kamukamera szinten (elephone) hálistennek sikerült felülemelkedni.Kb 2évente ránézek erre a piacra, mert tényleg díjaznék egy olyan strapatelót, amit a Blackview, Ulefone, stb weboldalak ígérnek, de eddig valahogy még nem jött össze a dolog. Kb 5év múlva aktuális nekem a következő telócsere (a52s support lejárat +2év, ha azalatt nem lesz nagyobb foltozatlan exploit), addig reszelhetnek rajta. De ahogy az árképzésüket nézem, inkább feláras lesz ez ahogy csiszolgatják.
-
törölt tag
Borzasztó. Audiofil hifisták, óragyüjtők, veteránautósok, golfosok (sport), borászok közösségeinek is aktív tagja vagyok, de ami itt megy, ez a kínai/ indiai bazárparádé mobilfronton, az valami bicskanyitogató. Egyszerűen minden más szubkulturában sokkal magasabban van a nívó, itt kritikát se fogalmazhatsz meg. Giccsparádé, és kínai dömpinggé vált a telefonos scéna..
-
mrlujoak
veterán
"amely 60x-os extrém nagyítást kínál közvetlenül a céltárgyra helyezve, azt halovány LED fénykörrel megvilágítva."
Na ezt nagyon megnézném... Leginkább azt, hogy a színes nyomtató(k) milyen rejtett kódot nyom(nak) a nyomatra, azt meglátnám-e vele. -
novinyul
veterán
válasz
t72killer #19 üzenetére
Igen az van benne
Legalább is az én Armor 17Pro-m azt használja. Gcam a MediaTek miatt nehezebb dió, de szerintem lesz hozzá. Megbízhatósággal eddig sem volt probléma, viszont a frissítések azok amik eddig alig voltak. Bár most a 17 Pro kapott eddig 3 frissítést, de messze van a Samsung szoftveres támogatásától.
-
doooo
veterán
"Performance flagship"
Lol... -
"Samsung ISOCELL HM2 kamera"
Ezt valaki leellenőrizte, hogy tényleg ez van benne nem valami 8éves felskálázott szutyok? Gcam felrakható?
Már csak az OS-t kell egy megbízható+támogatott variánsra cserélni és meg is volnánk
-
B84
csendes újonc
válasz
#21221888 #12 üzenetére
Nyugodt lehetsz, hogy nem kitalált a történet... mármint nem én találtam ki, mert akkor a saját Ulefone telómat "reklámoztam" volna... és a haverom sem hiszem, hogy kitalálta volna a sztorit, mert külön ezért hívott fel ma, hogy elmesélje (gondolom főleg azért mert én ajánlottam neki még tavaly nyáron az Armor 12-t)... Amúgy azt sem mondtam, hogy más telefon ne bírta volna ki egy komolyabb ütésálló tokban... és mellesleg a 13 minim is ütésálló tokban van, de a havernak az nem volt pálya, hogy egy telefonért és egy komolyabb ütésálló tokért kiadjon 300k körüli összeget... viszont akkor az Armor 12, 150k-ért neki megfelelő volt.
-
-
-
B84
csendes újonc
Haver ma hagyta el az Ulefone Armor 12-es telóját szánkózás közben...2 óráig kereste a hóban, és csak azért lett meg, mert valaki átment rajta szánkóval és észrevette...a telónak semmi baja nem lett.
-
pusszycat
nagyúr
-
Gumidugós.
A mikroszkóp viszont tetszik.
-
ghiottone
nagyúr
Itt egy bemutató: [link]
-
Nekem tetszik! Végre valami mindennap használt funkció!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest