- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#21221888 #25 üzenetére
Meg kell vallani egy dolgot szuperjól nyomnak a kínaiak pár zs-brandnél: a marketinget. Egy példányt tényleg jól összekalapálnak és lemennek vele 10méterre búvárkodni, vagány weboldalakat rittyentenek szuper speckókkal.
Az xda-t felásva a tulajok sirámaiból derül ki, hogy hopp, ez-az nem működik, hiába a dupla méretű/súlyú/töltési idejű akksi, a valós használati idő alíg jobb, mint egy 4xxxmAh mainstream telóé, itt ott befigyel egy trójai a rendszerbe, hopszlá az énpéldányom beázott vissza kéne küldeni Kínába gariztatni... A kamukamera szinten (elephone) hálistennek sikerült felülemelkedni.Kb 2évente ránézek erre a piacra, mert tényleg díjaznék egy olyan strapatelót, amit a Blackview, Ulefone, stb weboldalak ígérnek, de eddig valahogy még nem jött össze a dolog. Kb 5év múlva aktuális nekem a következő telócsere (a52s support lejárat +2év, ha azalatt nem lesz nagyobb foltozatlan exploit), addig reszelhetnek rajta. De ahogy az árképzésüket nézem, inkább feláras lesz ez ahogy csiszolgatják.
-
B84
csendes újonc
válasz
#21221888 #12 üzenetére
Nyugodt lehetsz, hogy nem kitalált a történet... mármint nem én találtam ki, mert akkor a saját Ulefone telómat "reklámoztam" volna... és a haverom sem hiszem, hogy kitalálta volna a sztorit, mert külön ezért hívott fel ma, hogy elmesélje (gondolom főleg azért mert én ajánlottam neki még tavaly nyáron az Armor 12-t)... Amúgy azt sem mondtam, hogy más telefon ne bírta volna ki egy komolyabb ütésálló tokban... és mellesleg a 13 minim is ütésálló tokban van, de a havernak az nem volt pálya, hogy egy telefonért és egy komolyabb ütésálló tokért kiadjon 300k körüli összeget... viszont akkor az Armor 12, 150k-ért neki megfelelő volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TP-LINK routerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest