- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Uh oh, ez őszintén szólva valami CoD videóra emlékeztetett legjobban.

Anno szerettem a Frontlines-t, bár nem volt nagyon lehetőségem multiban játszani(állítólag ez gyorsan elsorvadt mert feltörték a kódját és minden warezos csíter-hülyegyerek ráakadt emiatt), de érzésre igen erős Battlefield 2 vetélytársnak éreztem(lásd még Quake Wars/SW Battlefront azok is jó BF klónok voltak mégsem játszott velük a kutya sem a Digital Illusions játékaihoz képest), emellett egész jó egyjátékos módja volt.(addigi BF részeknek egyáltalán nem volt
)
Majd jön a folytatás híre, aminek igen örültem, és hogy egy egész jópofa kerettörténetet kapott(bár a várható könnyes-szabadsághősös sztori elég visszás, de a story trailerben amerika hanyatlása érdekes), no meg az első vészmadár károgások, hogy igen csak CoD irányba vitték a játékot a BF2 vonalról.Erre ilyen videók kerülnek ki a játékból tucatjával, én meg pislogok ki a fejemből, hogy mintha valami nem hivatalos Modern Warfare folytatást látnák a képeken. Mondjátok, hogy nem így van, mondjátok, hogy a "Call of Duty multiplayer mode" mellett megtartották a "Battlefield multiplyer mode"-ot is!

-
heihachi
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Ez a videó végképp meggyőzött, hogy ez mégse az én játékom

-
zack
nagyúr
válasz
Balika23hun
üzenetére
Ez az eddigi legjobb video! Ez alapjan nagyon jo moka lesz!

Mar csak azt kellene tudnom hogy a GTX 570 teljesitmenyet tudja e egy 4870 X2.
Ha nem, akkor sincs gond, csak arra azert emlekszem hogy BC2-ben 120fps volt DX10 modban 1920-ban szurok nelkul mindent maxra tolva. -
fenergie84
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
egy fraps-ot vagy valamit nyomhatott volna játék alatt, h lássuk mire számíthatunk

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)