- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcics
csendes tag
Hali Mindenki!
Olvasgattam eme nemes topicsot és már alig vártam, hogy végig érjek rajta, mivel meg szeretném osztani a közönséggel kicsi tapasztalataimat.
Én egy olyan előlapi panelt szerettem volna, amire nyégy venti van kötve, ebből három a 12V-ról kapja a feszt a negyedik pedig a procicsatlakozóról. Mivel az alaplapomon van egy kis világító ''izé'', ami piros fénybem pompázik, így úgy döntöttem, hogy világítson is a kicsike. De ha már világít akkor azt tegye szép egyenletesen. Kisérletezgettem azzal, hogy oldalról megvilágítok egy felcsiszolt plexit, de ez elég kakin nézett ki, mivel nem jutott mindenhova elég fényecske, így olyan kis felemás volt. Ezért csináltam ez kis dobozkát plexiből, majd azt kibéleltem alufóliával úgy, hogy a fényes oldala legyen belül. Négy ledet raktam a dobozkába és azokat is egy kicsit megdöntöttem. Ezáltal a ledekből kijövő fény iszonyatosan visszaverődik minden oldalról és szép egyenletes a fényerő a potik mögött.
Ide hogy lehet képet beszúrni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest